Legyen része egy felejthetetlen pihenésben mindössze egy rövid sétára a Rozkoš víztározótól, a festői Babiččina-völgytől és a Ratibořice várától. A Luční Panzió stílusos szobában vagy apartmanban, fényűző reggelivel, egy üveg minőségi borral várja. Feltöltődéséhez pedig ellátogathat a hangulatos relaxációs zónába, ahol a pezsgőfürdőben, a szaunában és a szabadtéri medencében pihenheti ki fáradalmait egy kirándulásokkal teli nap után.

A szálláshelyről

A Luční Panzió a csehországi Hradec Králové régióban, Ceská Skalice városának szélén található, mindössze 4 km-re a Rozkoš víztározótól, amely Csehország nyolcadik legnagyobb víztározója, így az egyik legnépszerűbb kirándulóhely. Nyáron fürdőzésre, vízi sportokra és horgászatra, télen pedig varázslatos kirándulóhelyekre invitálja ez a térség.

Itt tartózkodása alatt semmiképpen ne hagyja ki a Ratibořicei kastély (4,2 km) és a Babiččina údolí (4,3 km) meglátogatását, amelyet Božena Němcová műveiben tett híressé. Itt még a regény néhány híres szereplőjével is találkozhat. A ratibořicei kastély a 18. század elejéről származik, amelyet egy gyönyörű angol park vesz körül, egy egzotikus üvegházzal. Két vezetett túrát kínál, ahol a 16-19. századból származó művészeti alkotásokat és életmódot tekintheti meg. Látogasson el a Babička-völgybe, ahol szintén varázslatos helyeket fedezhet fel.

További érdekes történelmi épületek a közelben: Hospitál Kuks (12,4 km), amely a katonai veteránok egykori gondozóháza volt, 1744 és 1938 között. Tekintse meg a Nachod kastélyt (12,2 km), Opočno kastélyt (19,9 km) vagy a Dobrošov katonai erődöt (14,4 km). Nem csak a gyerekek fogják élvezni a Dvůr Králové nad Labem-ben található állatkertet (19,5 km), amely különösen híres szafari parkjáról, ahol oroszlánokat, gazellákat és más híres afrikai szavannai állatokat láthatnak testközelből.

Hol fogok aludni?

Szállása egy hangulatos szobában vagy apartmanban lesz. Minden szobának saját témája van, és a témára szabottan van berendezve, így pontosan az Ön ízlése szerint választhat.

A Régi cseh apartman egy kétágyas szoba, amely hangulatos vidéki stílusban van berendezve. Az apartmanban egy franciaágy található (két egyszemélyes ágyra osztható), és egy pótágy is elhelyezhető benne. Asztal és székek, szekrény, zuhanyzós fürdőszoba, WC, légkondicionáló, TV, saját terasz és előkert áll rendelkezésre.

A Virágos lakosztály egy kétágyas szoba, amely két fő részére kínál szállást A szoba összességében világos tavaszi színekben pompázik. Felszereltségéhez tartozik egy franciaágy, kanapé, asztal és székek, bárrész, zuhanyzós fürdőszoba, WC, légkondicionáló és televízió. Ehhez a szobához saját terasz és előkert is tartozik.

A Retro apartman vintage stílusú berendezéssel rendelkezik. Egy franciaágyon aludhat, és lehetőség van kettőágyas pótágy elhelyezésére is. Van egy asztal és székek, egy bár, egy WC, egy zuhanyzós fürdőszoba, légkondicionáló, egy TV, egy terasz és egy előkert.

A Kerékpáros apartman világos színekkel és finom sporttémával díszített belső térrel rendelkezik. Ez egy klasszikus kétágyas szoba, azaz egy franciaággyal, és két személy elhelyezését teszi lehetővé egy kanapéágyon. További felszereltségéhez tartozik egy asztal és székek, konyhasarok edényekkel, WC, zuhanyzós fürdőszoba, légkondicionáló, TV, terasz és előkert.

A Romantikus apartman lágy, tompa színekkel és virágmintákkal díszített. A franciaágyon kívül egy asztal és székek, valamint egy TV is található. Az apartman légkondicionált, valamint WC-vel, zuhanyzós fürdőszobával, terasszal és előkerttel is rendelkezik.

A Kastély apartman méltó a nevéhez, hiszen történelmi stílusú fabútorokkal varázsolja el vendégeit. Az apartman saját fürdőszobával, WC-vel, terasszal és előkerttel rendelkezik. Természetesen légkondicionáló és televízió is található.

A Vidéki szoba remek választás lesz családok számára, itt két klasszikus ágyat és egy emeletes ágyat talál. Lesz egy konyhasarok edényekkel, egy fürdőszoba zuhanyzóval és egy WC-vel. A szoba nem rendelkezik légkondicionálóval és terasszal.

Az Afrikai szoba egy vad szafarira repíti Önt. Két ággyal és emeletes ággyal, konyhával és edényekkel, zuhanyzós fürdőszobával, WC-vel és TV-vel van felszerlve. Nincs terasza és nem légkondicionált**.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A vendégház hangulatos éttermében minden reggel friss péksüteményekkel, felvágottakkal, sajtokkal és édességekkel várják, az ételeket pedig svédasztalos formában tálalják. Ebéd, vacsora vagy délutáni kávé és desszert a klasszikus étlapról rendelhető. Az étlapon klasszikus cseh ételek, de hamburgerek, vadhús és egyéb specialitások is szerepelnek.

Hol kapcsolódhatok ki?

Egy kellemes relaxációs zóna várja Önt közvetlenül a vendégházban, ahol felmelegedhet a szaunában és ellazíthatja testét a forró forró pezsgőfürdőben. A melegebb hónapokban pedig a szabadtéri medence várja a csobbanni vágyókat.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A vendégház gyakran ad otthont kóstolóknak, művészeti megnyitóknak és egyéb kulturális eseményeknek, így itt biztosan nem fog unatkozni.

Luční penzion

Luční penzion

Zájezd 82 , Česká Skalice
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Tomáš Ponka Cégjegyzékszám: 45578745


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,8 km
Távolság a tótól
3,7 km
Busz megálló
0,3 km
Aquapark
19 km
Sípálya
32 km

Utazási tippek

Rozkoš víztározó

Rozkoš víztározó Utazási tipp

A Rozkoš víztározó Ceská Skalice falu közelében található a Náchodi régióban. A területet gyakran nevezik Kelet-Cseh Tengernek, így nem meglepő, hogy idilli hely a nyári vakációhoz, főleg azoknak akik a vízparti nyaralás alatt is szeretnék, hogy a buja természet vegye őket körül. A víztározó remek lehetőségeket kínál fürdőzésre, vízi sportokra és horgászatra is. Pihenjen Ön is itt és élvezze a napsütést a füves vagy a kavicsos strandokon.

A tározó partján remek kempingek, szálláshelyek és bárok várják. Az igazi nyári kikapcsolódást pedig minigolfozással vagy csónakázással teheti teljessé. De érdemes még kirándulni is egyet a környéken, ahol számos érdekes turisztikai látnivalót ismerhet meg, mint például a Babiččino-völgy vagy a Kladské határ.

Ratibořice kastély
Ratibořice kastély
Babiččino-völgy
Babiččino-völgy
Náchod várkastély
Náchod várkastély