Kapcsolódjon ki az Óriás-hegységnél. Szálljon meg a Hotel Gendorf *** szállodában, ahol az ízletes svédasztalos reggeli mellett a szálloda saját wellness-részleggel várja vendégeit, melyben pezsgőfürdő és 5 féle szauna biztosítja a kikapcsolódást. Választhat egy romantikus gyertyafényes vacsorát, pezsgővel és eperrel, vagy egy két személyre szóló aromamasszázst. Utalványunknak köszönhetően kedvezmények várják a masszázsokra, valamint az étteremben és a közeli U Zvonu kávézóban. A szálloda elhelyezkedésének köszönhetően ideális kiindulópont a Vrchlabí és környékének felfedezéséhez.

A szálláshelyről

A Hotel Gendorf *** szálloda a festői csehországi Vrchlabi város szívében található, amelyet gyakran neveznek az Óriás-hegység kapujának is. Jöjjön és fedezze fel a várost és a környezőő természetet, valamint pihenjen a modern wellness-részlegen és a vadonatúj szaunavilágban.

A város az Elba folyó partján fekszik, központi elhelyezkedésének köszönhetően pedig könnyen elérheti a helyi nevezetességeket, mint például a Vrchlabí kastélyt (400 m), amelyet egy gyönyörű park vesz körül. Az Óriás-hegység Múzeum (800 m) érdekes kiállítását is érdemes megtekinteni.

A környék kirándulóhelyei közül érdemes meglátogatni a gyönyörű Jilemnice kastélyt (10 km), a Labe folyót (21 km), az erdei Aichelburg kastélyt (25 km) vagy a Dolní Štěpanice kastély romjait (12 km). Gyönyörű panoráma nyílik a Prední Žalý kilátótoronyból (6,5 km), a Černá hora kilátótoronyból (15 km) vagy a Steza v korunách treů Krkonoše (16 km) kilátótoronyból.

Egy másik gyönyörű úti cél a Černohorské tőzegláp (14 km), amelynek egyedülálló ökoszisztémáját a tanösvényen vagy a kilátótoronyból madártávlatból is megtekintheti.

Télen a sí szerelmesei meghódíthatják a közeli síközpontokat, mint a Vrchlabí (2 km), a Černá hora (17 km) vagy a Pec pod Sněžkou (32 km) síközpontokat.

Hol fogok aludni?

Szállása egy Standard kétágyas szobában lesz, amelyhez privát fürdőszobával rendelkezik. A szobák felszereltségéhez TV, WiFi kapcsolat, ülősarok és hajszárító is tartozik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda Mincovna éttermében minden reggel bőséges büféreggelit szolgálnak fel. Ezt követően változatos menüből rendelhet, amely steakeket, salátákat, gyermekételeket, szezonális ételeket és készételeket tartalmaz. Szép idő esetén a hangulatos kertben is leülhet, hogy elfogyassza ezeket a finom ételeket.

Hol kapcsolódhatok ki?

Hagyja maga mögött a mindennapok gondjait, és kényeztesse magát a szálloda Natura Herbal Spa & Wellness részlegén, ahol egy vadonatúj szaunavilág várja a vendégeket. Melegedjen fel a finn, só-, gyógynövény-, infra- és gőzszaunákban. Van egy forrófürdő, egy hűsítő medence, valamint egy Kneipp-sétány is. Emellett számos pihentető masszázs várja, valamint ha további kényeztetésra vágyik, akkor próbálja ki valamelyik szépségápolási kezelést is.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szállodában a legkisebbekre is gondoltak, számukra van egy gyermeksarok.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Az aktívabb vendégek ellátogathatnak a szálloda fitnesztermébe vagy asztaliteniszezhetnek. A játékterem biliárddal, darts-szal és asztali focival szórakoztatja a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Hotel Gendorf ***

Hotel Gendorf ***

Krkonošská 153 , Vrchlabí
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
ERIKA HOTELS s.r.o. Cégjegyzékszám: 64259471


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:30-ig
Háziállat
200 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Kerékpártároló
Sítároló
Fitness
Konferencia terem
Baby barát
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,4 km
Busz megálló
0,5 km
Aquapark
15,5 km
Sípálya
2 km
Sífutás
1,8 km

Utazási tippek

Vrchlabí kastély

Vrchlabí kastély Utazási tipp

Vrchlabí meghatározó eleme egyértelműen a reneszánsz kastély. A kastély épülete ma a városi hivatal és a KRNAP adminisztráció székhelye, így a látogatók csak a festményekkel díszített előcsarnokba léphetnek be, amely ingyenesen látogatható. Kívülről azonban körbejárható a kastély területe is. Ez nem von le semmit a pompából és a bájos hangulatból. A kastély környéke szabadon látogatható, és kellemes sétát tehet a közeli parkban, ahol tavak és ritka fák találhatók.

Panoráma kilátótorony (Černá hora)
Panoráma kilátótorony (Černá hora)
Lombkorona ösvény az Óriás-hegységben
Lombkorona ösvény az Óriás-hegységben
Cseh posta Sněžka-ban
Cseh posta Sněžka-ban