Pihenje ki a mindennapok fáradalmait Lengyelországban, azon belül is Swieradów-Zdrój híres fürdővárosában. Foglaljon szállást a gyönyörű Krasicki Resort Hotel & Spa ***-ban, ahol ízletes félpanziós ellátással és a wellness-részleghez való korlátlan hozzáféréssel várják, ahol a szálloda medencéi, pezsgőfürdője, szaunái és fitneszterme csak Önre várnak.

A Travelking által ellenőrizve

“A Krasicki Resort Hotel & Spa ***-ban való tartózkodásunk alatt teljesen megfeledkeztünk a mindennapi élet gondjairól. A szoba kisebb méretét, gazdagon ellensúlyozta a tágas, gyönyörű tájra néző erkély. A fürdő is kisebb volt, de így is nagyon jól éreztük magunkat. A szállodában mindenhol tökéletes volt a tisztaság, de a legjobban a változatos félpanziós ellátás nyűgözött le. Minden étel friss és nagyon finom, a választék pedig igazán bőséges volt. Ajánlom, hogy látogassanak el a gyönyörű kilátásért valamelyik kilátótoronyba, amiből sok található a környéken.”

Kateřina Vašátková - Ügyfélszolgálat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-3 2023

A szálláshelyről

A Krasicki Resort Hotel & Spa *** a dél-lengyelországi Swieradów-Zdrój fürdővárosban található, mindössze 8 km-re a Csehországgal közös határtól. A gyógyító termálforrásoknak és a Jizera-hegység gyönyörű természetének köszönhetően minden évszakban zavartalan aktív, és esetleg kevésbé aktív pihenést élvezhet.

A festői városközponton és a fürdő sétányon túl a közelből induló "Felhő-úton" (2 km) is érdemes végig sétálni, hiszen a kíváncsiak számára lélegzetelállító kilátás nyílik a fürdővárosra és a környező hegycsúcsokra. A kerékpározás szerelmeseinek pedig több mint 100 km kerékpárút áll rendelkezésére a Zajęcznik-masszívum és a Czerniawska Kopa természetes kincseivel körülvéve. De a közeli cseh település, Nové Město pod Smrkem (10 km) közelében is 14, izgalmas, különböző nehézségi szintű kerékpáros útvonal próbálható ki.

Sítudását pedig olyan modern síközpontban tesztelheti, mint például a több mint 2500 méternyi sípályát üzemben tartó SKI&SUN (1,5 km). A Stóg Izerski hegy csúcsára egész évben fel lehet jutni a felvonóval, ahonnan népszerű, 19,5 km hosszú sífutópálya vezet Jakuszyce faluba. Útközben álljon meg a Chata Górzystów hegyi hüttében (8 km), hogy megkóstolhassa a híres regionális specialitást: a helyi palacsintát.

Hol fogok aludni?

A Standard szobák (17-19 m²) kényelmesen és modernül berendezettek, és egy franciaággyal vagy két különálló ággyal felszereltek. A szobákhoz privát, padlófűtéses, zuhanyzóval ellátott fürdőszoba is tartozik. Ezen kívül LCD TV, telefon, szekrény, íróasztal és a WiFi kapcsolat is megtalálható benne. Általában ezek a szobák 2 fő befogadására alkalmasak, de lehetőség van 1 pótágy elhelyezésére is.

A Standard Plus szobák (17-19 m²) ugyanolyan felszereltséggel rendelkeznek, mint a Standard opció, azzal a különbséggel, hogy erkélyt is kínálnak gyönyörű kilátással és kényelmes ülősarokkal. Ráadásul ebben a változatban hűtőszekrény is megtalálható. Itt is maximálisan 2 fő helyezhető el, viszont pótágyazásra nincs lehetőség.

A Családi szobák 20-25 m²-esek, és további 2 pótágy elhelyezésére kínálnak lehetőséget kanapéágy formájában, így összesen akár 4 vendéget tudnak fogadni, ezért ideális választás gyermekes családok számára. A szobákban TV, WiFi, hűtőszekrény, iróasztal és az egyéb szükséges felszerelések mind megtalálhatók. A fürdőszobában egyes szobákban zuhanyzó helyett fürdőkád szolgálja a vendégek kényelmét. A Standard Plus szobákkal ellentétben azonban, a családi szobákhoz nem tartozik erkély.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda étterme hagyományos receptjeit valamint az európai és nemzetközi konyha válogatott ételeit is modern szemlélettel készíti el. Nagy hangsúlyt fektetnek a helyi alapanyagok felhasználására, így a vendégek például a saját méhkaptárból származó mézet, házi lekvárokat, frissen sült péksüteményeket és házi felvágottakat fogyaszthatnak. Ráadásul az étlapon helyi bogyós gyümölcsök és gombák is szerepelnek.

Ha Ön a kávé és a házi készítésű desszertek szerelmese, akkor vegye az irányt a Lobby bár felé, ahol a világ minden tájáról származó italokat, regionális söröket, eredeti koktélokat és frissen facsart gyümölcsleveket is kóstolhat.

Hol kapcsolódhatok ki?

A környező hegyek szépségének felfedezésével töltött nap után biztosan élvezni fogja a pihenést a szálloda 600 m²-es wellness-részlegében, ahol a beltéri szabadidős medence, a pezsgőfürdő, a finn szauna, az infraszauna és relaxációs részleg is az Ön rendelkezésére áll. A nyári szezonban ezen felül még 2 kültéri medencében is megmártózhat. És ha ez még nem volna elég, akkor masszázsok és szépségkezelések széles választékéval teheti még kellemesebbé a napot.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Az aktívan pihenők számára a jól felszerelt fitneszterem vagy a multifunkcionális szabadtéri játszótér áll rendelkezésre. Esténként pedig asztali focival, darts-al vagy a recepción kikölcsönözhető társasjátékokkal szórakozhat. De választhatja a 4 pályával rendelkező bowling pályát is, aminek bárjában egy kellemes itallal is felfrissülhet.

Krasicki Resort Hotel & Spa ***

Krasicki Resort Hotel & Spa ***

ul. Sienkiewicza 1B , Świeradów-Zdrój
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
Handel Uslugi Joanna Krasicka Cégjegyzékszám: 230875298


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
20 Zł/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 15 Zł/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Sítároló
Fitness
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Busz megálló
50 m
Aquapark
1,8 km
Sípálya
1,4 km
Sífutás
1,6 km

Utazási tippek

Lengyel Óriáshegység

Lengyel Óriáshegység Utazási tipp

A Krkonoše-hegység lengyel oldala jóval meredekebb a cseh oldalhoz képest. A hegységben gleccsertavakat, vízeséseket és hegyi kisvárosokat is talál. Mindenképpen érdemes meglátogatni Karpacz városát és környékét. A várostól nem messze van egy gleccser tó, ahol egy gyönyörű hegyi kunyhó is található, a Samotnia.**

Mit érdemes még megnézni a környéken?

  • Wang fatemplom
  • Chojnik kastély
  • Kamieńczyk vízesés
  • Piechowice - Julia üveggyár
  • A gyerekek értékelni fogják a Kowaryban található Miniatűrpark vagy a Karpacz melletti város** meglátogatását.

A lengyelországi Krkonoše Nemzeti Parkba belépődíjat kell váltani. A jegyek a helyszínen vagy elektronikus úton is megvásárolhatóak.

További információ
Ski & Sun Świeradów Zdrój
Ski & Sun Świeradów Zdrój
Sklářská Poruba városa
Sklářská Poruba városa
Óriás-hegység Nemzeti Park
Óriás-hegység Nemzeti Park