Szeretne gyönyörű természetben és barátságos környezetben pihenni? Látogasson el a cseh Óriás-hegységbe és szálljon meg a Hotel Helena ***-ban, ahol tökéletesen gondoskodnak Önről! Hangulatos szobák várják, a félpanziós ellátásnak köszönhetően pedig bőséges reggelivel és kiadós, négyfogásos vacsorával kényeztetik, ráadásul ebédcsomagot is készítenek a kirándulásokhoz. Túrázzon egyet a Harrachovban, a közeli vízesésekhez vagy az Elba forrásához. Kedvezőtlen időjárás esetén számos játék várja a gyerekeket és felnőtteket egyaránt.

A szálláshelyről

A Hotel Helena *** a csehországi Óriás-hegységben, Rokytnice nad Jizerou városában található. Elsősorban a síelők kedvelt célpontjaként ismert, de nem fog unatkozni bármely évszakban is látogat el ide. A számos csodás túraútvonal és látnivaló minden évszakban rabulejti majd a szívét.

Látogasson el Harrachovba (6,6 km), ahol új dolgokat tudhat meg az üvegmúzeumban vagy ahegyvédéki múzeumban. A természeti szépségek közül a Mumlava-vízesés (6,9 km) várja Önt. A tapasztalt túrázók a Elba-forrás (8,2 km) és a közeli Elba-vízesés (8,6 km) csodás látványában is gyönyörködhetnek.

Meglátogathatja például Vrchlabí (24,5 km) gyönyörű reneszánsz kastélyát, Jilemnicét (18,3 km) a történelmi faházakkal teli utcájával vagy a Jára Cimrman múzeumot (16 km).

Télen a szálloda kiváló választás, hiszen mindössze 70 m-re található a S Sachrovka sípálya amely gyermekes családoknak kiváló választás.Nem messze található Blue Star - Bahýnka pálya (200 m), széles, kényelmes lejtővel a kezdők számára. A Horní Domky síközpontban (1,5 km) 16 pálya található, így a tapasztaltabb síelőknek is jó választás.

Hol fogok aludni?

Szállása egyik hangulatos, tömörfa bútorokkal berendezett szobában lesz. Minden szobához privát fürdőszoba tartozik zuhanyzóval vagy káddal és WC-vel. A szobákban WiFi-csatlakozás is rendelkezésre áll.

A Standard kétágyas szoba pótágyazható, és saját erkéllyel rendelkezik. A szoba felszereltségéhez tartozik egy minőségi kétszemélyes masszív fa ágy, TV, dohányzóasztal és egy tágas gardróbszekrény.

A Standard háromágyas szoba 3 ággyal franciaággyá összeilleszthető), asztallal és székekkel, TV-vel és szekrénnyel rendelkezik. Bizonyos szobákhoz erkély is tartozik, de pótágy elhelyezését nem teszi lehetővé.

A Standard négyágyas szoba maximum 4 fő befogadására alkalmas, de pótágy elhelyezését nem teszi lehetővé. Felszereltségéhez tartozik egy TV, írósarok és gy szekrény. Egyes szobákhoz erkély is tartozik. A fürdőszobában fürdőkád található.

A Négyágyas apartman bőséges helyet kínál családok számára. Az egyik hálószoba az apartman emeleti részén található. A fürdőszobában fürdőkár szolgálja a vendégek kényelmét, és az ágyakon kívül a szobában TV, asztal, székek, valamint egy szekrény is található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A napot egy kiadós büféreggelivel kezdheti, amely széles választékot kínál. Az ebédhez sem kell messzire mennie, a szálloda éttermének menüje tele van klasszikus cseh ételekkel és nemzetközi specialitásokkal. Ha pedig túrázni indul könnyű ebédcsomagot készítenek Önnek. Este négyfogásos menüt élvezhet (3 menütípusból közül választhat) mely során leves, főétel desszert és salátabár várja.

A szálloda Cocktail bárja finom italokkal várja, emellett kihívhatja családtagjait vagy barátait egy darts vagy biliárd játékra. A nyári szezonban a bár teraszán grillezéseket is tartanak.

Hol kapcsolódhatok ki?

Egy aktívan töltött nap után lazítson el a 6 fős privát szaunában. A forró szauna után lehűtheti magát a zuhanyzósarokban, és feltöltődhet a hangulatos pihenőszobában. Kényeztesse magát a kellemes masszázsok egyikével.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyerekek a szabadtéri játszótéren szórakozhatnak, kedvezőtlen időjárás esetén pedig a hotel játszószobája játékokkal várja őket.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A játékteremben a felnőtteket pingpong, csocsó és biliárd várja. Az aktív kikapcsolódás szerelmeseinek jó hír, hogy a szállodában lehetőség van sí, e-bike és e-scooter kölcsönzésre. Emellett a hotel minibusza, nyáron a túraútvonalak kiindulási pontjaihoz, télen pedig a sípályákhoz viszi Önt.

Hotel Helena ***

Hotel Helena ***

Horní 60 , Rokytnice nad Jizerou
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Petr Štens Cégjegyzékszám: 66827612


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
180 Kč/éj ellenében bevihető - Kutyák 10-kg-ig
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló
Kerékpárkölcsönző

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,4 km
Busz megálló
0,3 km
Sípálya
70 m
Sífutás
70 m

Utazási tippek

Óriás-hegység Nemzeti Park

Óriás-hegység Nemzeti Park Utazási tipp

Csehország egyik legszebb térségét 1963. május 17.-én nyilvánították nemzeti parkká. A túraösvények és kerékpárutak végeláthatatlan sora a gyakorlott sportolók és a kényelmes séták után vágyakozók igényeit is teljesen kielégítik. A helyi turistaközpontok kultúrális eseményei remek lehetőséget adnak végtagjai kinyújtóztatására. Legyen szó bármiről, az Óriás-hegység egy remek hely a kiránduláshoz. Élvezze a friss levegőt és a nyugalom, illetve a szórakozás kellemes pillanatait.

Az Óriás-hegység nevezetességei:

  • Csehország legmagasabb hegye a Sněžka
  • Mumlavský vízesés (Mumlavský vodopád)
  • Lombkorona ösvény az Óriás-hegységben (Stezka korunami stromů Krkonoše)
  • Ne hagyja ki a Feketehegyi tőzeglápot (Černohorské rašeliniště), a Jilemnicében található múzeumot, az Elba folyó forrásának felfedezését, vagy az Elba vízesést sem

Az Óriás-hegység legérdekesebb városai közé tartozik Harrachov, Janské Lázně, Jilemnice, Špindlerův Mlýn, Vrchlabí, Pec pod Sněžkou, vagy Rokytnice nad Jizerou. Janské Lázně városában megtekintheti a helyi kolonnádot, vagy felszállhat a Fekete hegyre (Černá hora) tartó felvonóra. Harrachovban látogassa meg az üveg múzeumot, Špindlerův Mlýn városában pedig pihenjen egy jót az élményfürdőben.

További információ
Rokytnice nad Jizerou
Rokytnice nad Jizerou
Mumlavský vízesés
Mumlavský vízesés
Elba forrás
Elba forrás