A Visztula-laguna gyönyörű természete, gasztronómiai élmények és gazdag programkínálat - mindez a Tristan Hotel & SPA **** szállodában várja. Utalványunknak köszönhetően a Balti-tengertől csak egy rövid sétára lesz, modern, erkélyes, légkondicionált szobában szállhat meg, élvezheti a csodálatos félpanziós ellátást, pihenhet a szálloda Isolda SPA-jában, ahol feltöltődhet a változatos kirándulásokhoz és egyéb élményekhez. A szálloda emellett gondolt a gyermekes családokra is, számukra óriási játékszoba, szórakoztató animációs programok állnak rendelkezésre és különböző felszerelésekről is gondoskodtak (kiságy, fürdőkád stb.) hogy még kényelmesebb legyen a tartózkodás.

A szálláshelyről

A Tristan Hotel & SPA **** egy szálloda- és wellness-komplexum része a Visztula Lagúna területén, a Balti-tenger közelében (2,1 km). Megélheti a tengerparti üdülőhely minden előnyét - homokos strandok, friss tengeri levegő, friss halak, valamint érdekes kirándulások és az egész családnak szóló programok széles választéka, valamint a jól megérdemelt pihenés várja itt.

A szállodától néhány lépésre kezdődik a Visztula Lagúna természetvédelmi park (100 m), amelynek teljes területe 4410 hektár, ahol felfedezheti a számtalan természeti szépséget. Több természetvédelmi terület is található a környéken, mint például - a Kąty Rybackie (500 m), ahol a fekete kormorán és a szürke kócsag fészkelőhelyét találni, a Buky Wiselska Spit (26 km) mintegy 150 éves bükkfákkal vagy a Mewia Łacha rezervátum (22,4 km). Ezenkívül a szálloda közelében számos túraútvonal és kerékpárút található.

Ha inkább a történelem és a városnézés érdekli, látogasson el a Visztula-öböl Múzeumába (1 km) Kąty Rybackie-ben, amely a halászat és a hajóépítés történetét mutatja be, vagy a szokatlan Jézus Szentséges Szívének templomához Stegnában (7,3 km). Elkirándulhat a környék nagyobb városaiba is, mint például Elblag (38,2 km) vagy ˇGdansk (41,3 km). Elblagban különösen érdemes megnézni a gótikus Szent Miklós-székesegyházat, a 14. századi Piackaput és az Elblas-csatornát. Gdansk pedig a történelmi Stary Żuraw gyárral, az Olowianka-szigeten található Nagy óriáskerékkel, vagy a VII. világháborús múzeummal várja az idelátogatókat.

Strandok és tengerpart

A szállodától kb. 2 km-re található a Kąty Rybackich-i strand. A homokos strand kb. 50 méter széles, amely a víz fokozatos mélyülésének köszönhetően egyaránt alkalmas a gyermekes családok számára is. A szezonban kiváló létesítmények - úszómester felügyelet, strandbárok vagy sportfelszerelés-kölcsönzés - is rendelkezésre állnak. A Balti-tenger partjának más népszerű strandjai is könnyen megközelíthetők, mint például a Stegna strand (8,5 km) vagy a Jantar (14 km).

Hol fogok aludni?

Szállása egy hangulatos Standard, erkélyes, kétágyas szobában (25 m²) lesz. Minden szoba modern, privát zuhanyzós fürdőszobával, légkondicionálóval és WiFi csatlakozással rendelkezik. 2 kényelmes ágyon aludhat, amelyek igény szerint egy franciaággyá alakíthatók. A szobák felszereltségéhez kávé- és teakészlet, íróasztal, TV és egy kanapéágy tartozik, valamint kiságy elhelyezésére is van lehetőség.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A Kornel Winiarski séf vezetésével irányított Kobaltowa étterem büszke a minőségi gasztronómiára, ételeik a legfrissebb alapanyagokból készülnek. Itt megkóstolhatja a hagyományos lengyel ételeket és modern nemzetközi különlegességeket, valamint vegetáriánus vagy vegán ételeket is. Igény esetén a konyhai személyzet szívesen alkalmazkodik más diétás igényekhez is.

Hol kapcsolódhatok ki?

Töltődjön fel a szálloda wellness-részlegében, az Isolda SPA-ban, amely fedett medencét, pezsgőfürdőt, szabadtéri úszómedencét, száraz- és gőzszaunát, valamint sóbarlangot, napozóágyakat foglal magában.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A Tristan Hotel & SPA **** büszkén viselheti a "családi szálloda" jelzőt, ugyanis garantálják a felnőttek és gyermekek részére egyaránt a kényelmet. Ha gyermekkel utazik, szobájába ágyneművel felszerelt utazóágyat, műanyag edényeket és evőeszközöket, csúszásmentes zuhanyszőnyeget, bilit, babakádat, sámlit és üvegmelegítőt vagy vízforralót biztosítanak.

Egy hatalmas Sea World játszószoba várja a legkisebbeket, amely puha padlóval van felszerelve és medencét labdákkal, óriáskockákkal, kézműves kellékekkel, játékokkal, TV-vel és kényelmes ülésekkel szórakoztatja a gyerekeket. Jó idő esetén a gyerekek a szabadtéri játszótéren is eltölthetik idejüket, valamint számos animációs programban vehetnek részt, amely tele van tematikus játékokkal, főzőműhelyekkel, természetjárással, medencés szórakozással és egyéb tevékenységekkel.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Ha az időjárás történetesen nem alkalmas a kirándulásra, akkor sem kell szomorkodnia. A szállodában ugyanis számos lehetőség van a kikapcsolódásra. Ha kedve támad játszhat egyet a bowlingpályán, a Moon Club biliárddal, asztali focival, videojátékokkal, darts-szal, Xbox és PlayStation 3 konzolokkal várja, vagy ellátogathat a szálloda könyvtárába is.

Az aktívabb vendégek meghódíthatják a teniszpályát, vagy a 100 m²-es, modern fitnes termet is, illetve ha kirándulni támad kedve, igénybe vehetik a hegyi kerékpárkölcsönzőt.

Tristan Hotel & SPA ****

Tristan Hotel & SPA ****

Rybacka 17 , Kąty Rybackie
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
Przedsiębiorstwo Produkcji Łożysk Ślizgowych Andrzej Szumko sp. j. Cégjegyzékszám: 170191130


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
16:00-től
Kijelentkezés
12:00-ig
Háziállat
70 PLN/tartózkodás
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,5 km
Távolság a tengertől
1,8 km
Busz megálló
0,1 km

Utazási tippek

Balti-tenger

Balti-tenger Utazási tipp

Széles, fehér, homokos strandok Lengyelországban? Igen, így van, a Balti-tenger mindezt kínálja. És ráadásként: nincs hosszú sorban álló esernyősök és turisták százai. Ráadásul a strandoktól egy rövid sétára mesei fenyőerdők, gyönyörű északi építészet és gyakran gazdag történelem található. És mindezt mindössze körülbelül 400 km-re a cseh határtól (a kiindulási ponttól függően), megfizethető áron. Bár a Balti-tenger nem olyan meleg, mint a Machaach vagy az Adria, a víz hőmérséklete nyáron 20°C körül van, és ne számítson itt trópusi hőségre, a levegő hőmérséklete általában 25°C körül van. Inkább készüljön fel a szélre. Ha aktív tengerparti nyaralásra vágyik, látogasson el a Gdynia, Kołobrzeg, Międzyzdroje vagy Sopoty balti üdülőhelyek valamelyikébe, és élvezze a pihenés, a gyönyörű, lélegzetelállító építészeti és természeti kirándulások, a szórakozás és a történelem nagyszerű szimbiózisát. Ráadásul innen könnyedén tehet egy hosszabb hajókirándulást Litvániába, Lettországba vagy Észtországba.

További információ
Elblag városa
Elblag városa
Gdansk városa
Gdansk városa
Sopot-i móló
Sopot-i móló