Szeretne ellátogatni végre a cseh Óriás-hegységbe? Ne halogassa tovább, látogasson el a Wellness Hotel Astra *** superiorba, és hagyja hogy kényeztessék. A szálloda közvetlenül a csodaszép Špindlerův Mlýn településen található, varázslatos természeti környezetben. Utazzon a libegővel, vagy járja be a túraútvonalakat. A szálloda büszkesége a wellness részleg beltéri medencével és szaunákkal, ahol ellazulhat egy kiadós túra után. Erőt pedig a gazdag félpanziós ellátásból gyűjthet.

A szálláshelyről

A Wellness Hotel Astra *** Superior a híres Špindlerův Mlýnben, a Krkonosze Nemzeti Park szívében található. Ez a település különösen a síelők körében népszerű, de az év bármely szakában nagyszerű élmények várják itt Önt. A melegebb hónapokban például érdemes meghódítania a cseh Óriás-hegység legszebb csúcsait, felfedezni az összes érdekes kirándulóhelyet és a nemzeti park szépségeit.

Nyáron látogasson el a Aquapark Špindlerův Mlýnbe (2 km), a Labská gáthoz (3 km) vagy élvezze a száguldást a bobpályán (900 m). A Medvědín (1,5 km) vagy a Svatý Petr (1,9 km) felvonóval utazva varázslatos panorámában gyönyörködhet. A Rock-It-Nice Bike Parkban (39,9 km) egy 7 km hosszú pályát próbálhat ki.

Télen közvetlenül Špindlerův Mlýnben 5 síterep található - Svatý Petr (1,9 km), Medvědín (4,4 km), Hromovka (1,4 km), Horní Mísečky (2,6 km) és Labská (2,6 km) 27 km sípályával. Ezen kívül több tíz kilométeres sífutópálya is várja a téli sportok szerelmeseit.

Kiránduljon el a 148 m magas Pančavský vízeséhez (6,6 km), a 10 m magas Mumlava vízeséshez (16,2 km) vagy a gyönyörű Úpské tőzegláphoz (14,4 km). Az Úpské lombkorona sétányról (31,3 km) és a 45 m magas kilátótoronyból remek kilátás nyílik a környező tájra. A kultúra és a történelmi emlékek szerelmesei számára a környéken számos múzeum és érdekes műemlék található. Tekintse meg a Cimrman Jára Múzeumot (46,5 km) vagy az Üvegmúzeumot Harrachovban (48 km), illetve látogassa meg a Történelmi Bányakovácsműhelyt vagy a festői Janské Lázně városát.

Hol fogok aludni?

Szállása a csodálatos kilátással rendelkező kényelmes szobák egyikében lesz. Minden szobához privát zuhanyzós fürdőszoba tartozik, és a WiFi hozzáférés is elérhető.

A Classic szoba 2 fő részére alkalmas, pótágyazása nem lehetséges. Felszereltsége: 2 ágy, amelyek szétválaszthatók vagy egy franciaággyá kombinálhatók, TV, hajszárító és egy íróasztal.

A Classic szoba erkéllyel felszereltsége megegyezik az erkély nélküli opcióéval. Az erkélyről élvezheti a tájra nyíló kilátást. Ezenkívül ez a szoba egy pótágy elhelyezését is lehetővé teszi.

A Comfort szoba egy újonnan felújított szobatípus, melyhez erkély tartozik, és amely még 3 fő befogadására alkalmas, köszönhetően a pótágyazási lehetőségnek. Felszereltsége: franciaágy, íróasztalt, kanapé, TV és egy kávé- és teáskészlet. A fürdőszobában fürdőköntös és hajszárító is található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda első emeletén lévő hangulatos étteremben minden reggel bőséges büféreggeli várja. Az aktív pihenéssel töltött napjait pedig büfévacsorával zárhatja. Ebédre a klasszikus menüből választhat, amely helyi specialitásokat és nemzetközi klasszikusokat egyaránt tartalmaz. A délutáni kávéhoz vagy egy esti italhoz keresse fel a földszinten található lobbybárt, mely a télikerthez kapcsolódik.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda wellness részlegében egy beltéri medence (26-28 °C) és egy szaunavilág várja a vendégeket. Frissüljön fel a finn, vagy gyógynövényes szaunában, vagy próbálja ki a gőzkabint. Kipróbálhatja továbbá a különleges Kneipp-sétányt és ellazulhat a sóbarlangban, vagy a nyirok- és masszázszuhanyt alatt. A szaunavilágba csak a 9 év feletti gyermekek léphetnek be.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legkisebbek számára egy gyerek sarok áll rendelkezésre, rengeteg játékkal és kreatív szórakozással.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Utalványunk részeként retúr felvonójegyet biztosítunk, mellyel a Medvědín vagy Svatý Petr felvonóval utazhat. Az ajánlat júliustól októberig érvényes (jó idő esetén májusban vagy júniusban is), azonban a GoPass kártya kiváltása szükséges hozzá.

De rossz idő esetén se csüggedjen, a szálloda Fun Zone részlegén kihívhatja családját vagy barátait egy bowling, biliárd vagy asztali hoki mérkőzésre.

Wellness Hotel Astra *** Superior

Wellness Hotel Astra *** Superior

Bedřichov 10 , Špindlerův Mlýn
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
ASTRASERVIS, a.s. Cégjegyzékszám: 46505105


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
600 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Sítároló
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,8 km
Busz megálló
0,3 km
Aquapark
2 km
Sípálya
0,4 km
Sífutás
2,3 km

Utazási tippek

Óriás-hegység Nemzeti Park

Óriás-hegység Nemzeti Park Utazási tipp

Csehország egyik legszebb térségét 1963. május 17.-én nyilvánították nemzeti parkká. A túraösvények és kerékpárutak végeláthatatlan sora a gyakorlott sportolók és a kényelmes séták után vágyakozók igényeit is teljesen kielégítik. A helyi turistaközpontok kultúrális eseményei remek lehetőséget adnak végtagjai kinyújtóztatására. Legyen szó bármiről, az Óriás-hegység egy remek hely a kiránduláshoz. Élvezze a friss levegőt és a nyugalom, illetve a szórakozás kellemes pillanatait.

Az Óriás-hegység nevezetességei:

  • Csehország legmagasabb hegye a Sněžka
  • Mumlavský vízesés (Mumlavský vodopád)
  • Lombkorona ösvény az Óriás-hegységben (Stezka korunami stromů Krkonoše)
  • Ne hagyja ki a Feketehegyi tőzeglápot (Černohorské rašeliniště), a Jilemnicében található múzeumot, az Elba folyó forrásának felfedezését, vagy az Elba vízesést sem

Az Óriás-hegység legérdekesebb városai közé tartozik Harrachov, Janské Lázně, Jilemnice, Špindlerův Mlýn, Vrchlabí, Pec pod Sněžkou, vagy Rokytnice nad Jizerou. Janské Lázně városában megtekintheti a helyi kolonnádot, vagy felszállhat a Fekete hegyre (Černá hora) tartó felvonóra. Harrachovban látogassa meg az üveg múzeumot, Špindlerův Mlýn városában pedig pihenjen egy jót az élményfürdőben.

További információ
Špindlerův Mlýn
Špindlerův Mlýn
Špindlerův Mlýn élményfürdő
Špindlerův Mlýn élményfürdő
Špindlerův Mlýn - Medvědín libegő
Špindlerův Mlýn - Medvědín libegő