A bedřichovi Jóga & Wellness Resort Uko a festői Jizera-hegységben található, és stílusos szobákkal, valamint ízletes reggelivel vagy félpanziós ellátással kedveskedik vendégeinek. Élvezze a szálloda wellnessrészlegében a medencék és a szaunák pihentető melegét, vagy tegyen egy kirándulást a szállástól csupán 12 km-re fekvő Liberecbe, ahol egy aquapark és egy állatkert is várja. Ha a gyönyörű természetet csodálná meg, akkor gyalogosan vagy autóval kanyarogjon fel a Jested csúcsára, vagy csak nézzen ki a hotel csodás jógastúdiójának üvegfalán, miközben professzionális oktatók óráján vesz részt.

A Travelking által ellenőrizve

“A Jóga & Wellness Resort Uko-ban töltött napjaink kellemesen teltek. Jó választás volt a Deluxe szoba, ahol nagyon jól aludtunk a kényelmes ágynak köszönhetően. Élveztük a kiváló félpanziós ellátást, a csodás jóga termet, és a nyugodt hangulatot. A wellness részlegben egy pezsgőfürdőben, medencékben és a szaunákban is pihenhettünk. A személyzet minden tagja végig kedves és segítőkész volt. Az olyan apróságok is nagyon tetszettek, mint a közös konyha, a kertben található kis rovarszálló, vagy az, hogy az épületekben cipő nélkül lehet csak közlekedni. Ráadásul Bedřichov közelében található a Ještěd-csúcs, több remek síterep és Liberec is.” Teljes értékelés

Nikol Chrástová - Marketing csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-1 2023

A szálláshelyről

A bedřichovi Jóga & Wellness Resort Uko szálloda a Jizera-hegységben részesíti kíváló vendéglátásban vendégeit, akik azon túl, hogy számos környékbeli programot próbálhatnak ki, a hotel wellness részlegében is pihenhetnek. Az Resort 4 épületből áll. Az első épületben a recepció, az étterem, a bowling és szobák, a másodikban a wellness és további szobák, a harmadikban csak szobák, míg a negyedik épületben (amely körülbelül 200 méterre fekszik a másik három épülettől) a szobákon kívül egy konferenciaterem és egy jóga stúdió is található

A gyermekes családok semmiképpen se hagyják ki Liberec (9 km) városának meglátogatását, ahol Csehország legrégebbi állatkertje, a Centrum Babylon vízi- és vidámpark, vagy a több mint 120 éves botanikus kert is várja őket. És nem szabad elfelejtkezni a közeli Jested-csúcsról (20 km) sem, aminek a tetején lévő adótorony az egész régió egyik fő szimbóluma.

A sportolás és az adrenalin szerelmesei számára kötelező program a Janov nad Nisou bobpálya (3,2 km) meglátogatása, vagy a Jizera-hegységben található kerékpár utak kipróbálása. De népszerű túrázási célpontnak számít a Jizera Tőzegláp Természetvédelmi Terület (20,3 km), vagy a Császár-szikla kilátó (13,4 km) is.

Ha kulturális és történelmi emlékműveket szeretne felkeresni, akkor vegye az irányt Grabštejn várába (27 km), ahol megtekintheti a Veterán Múzeum gyönyörű belső tereit és kiállítási tárgyait. De a gyöngyökről és egyéb kiegészítőkről híres Jablonec nad Nisou (8,7 km) városában található Üveg- és ékszermúzeum (8,7 km) tárlatai is lenyűgözőek.

Télen értékelni fogja, hogy a Bedřichov síközpont sípályái mindössze 500 m-re találhatóak a szállástól. De a Hrabětice (3,4 km), a Tanvaldský Špičák (11 km) és a Jested (19 km) síterepek is könnyen elérhetőek a szálláshelytől.

Hol fogok aludni?

A szálloda mind a 4 épületében találhatóak szobák . Az a három épület, melyben recepció, étterem, bowling és wellness is található, egymás mellett közelében áll, míg a negyedik kicsit távolabb, kb. 200 m-re található. Ez utóbbi a legcsendesebb, mivel közvetlenül egy patak és egy erdő mellett található, nem véletlenül helyezték el ebben a jógastúdiót. Minden épületben van egy cipőszoba (az épületekben csak mezítláb vagy papucsban lehet belépni), egy sítároló, egy közöségi szoba és egy modern konyha is, ahol italokat és rágcsálnivalókat készíthet, vagy tárolhat a hűtőben.

Kényelmes szobákban szállhat majd meg, amelyek belső tereit főleg a fa elemek uralják, így igazán ráhangolódhat a környező vidék pihentető hangulatára. Minden szobában kényelmes ágy, asztal ülősarokkal, szekrény, TV, WiFi hozzáférés és zuhanyzóval ellátott privát fürdőszoba is található.

  • A Standard szoba 2 fő részére biztosít helyet egy franciaágyon, és pótágy vagy kiságy elhelyezésére is van lehetőség.

  • A Deluxe szoba modernebb és elegánsabb berendezéssel rendelkezik, amely a 2 személyes ágy mellett pótágyat is be tud fogadni.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Reggelente a szálloda éttermében remek büféreggelit szolgálnak fel, ami során azt ehet, amit csak megkíván. Válasszon az olyan klasszikus ételek, mint például a rántotta és a főtt tojás, kolbászok, sajtok, szalámik, friss zöldségek és gyümölcsök, gabonafélék és a sós és az édes sütemények közül.

Ha szeretné, a vacsoráját elfogyaszthatja a helyi étteremben, ahol az étlap elsősorban cseh konyhára specializálódott. De nem hibázhat akkor sem, ha a környékbeli éttermek valamelyikét választja. Közülük talán az olasz La Pasta a legnépszerűbb.

A vacsorát azonban a szállodában is elfogyaszthatja. Itt a lehetséges 3 főétel (egy mindig vegetáriánus) egyikét felszolgálják Önnek, míg a 2-3 féle levest, a zöldségeket, a salátákat, az önteteket és a házi készítésű desszertet büfé formájában vehetik magukhoz a vendégek.

Hol kapcsolódhatok ki?

A hotel büszkesége a wellness részleg. Itt tényleg mindent megtalálható, ami csak szükséges egy igazi hegyi pihenéshez. Választhat például a klasszikus finn szauna, a gyógynövényes bioszauna vagy a sófürdő közül. A szaunaszeánsz után pedig az erdőre nyíló gyönyörű kilátásban gyönyörködhet, miközben egy nyugágy kényelmét élvezi a relaxációs zónában.

Egy kis mozgásért pedig a beltéri vagy a kültéri medencét érdemes felkeresni, míg a gyerekek a kifejezetten számukra fenntartott sós vizes medencében szórakozhatnak. A hőmérséklet minden medencében (beleértve a gyermekmedencét is) 26-28 °C között van, így ha valami igazán melegre vágyik csobbanjon egyet a forróvizes pezsgőfürdőben.

Mindezeken túl a masszázsok széles választéka sem szabad elfejteni. A relaxációstól a vagy sportmasszázsig, a shiatsutól a lávaköves masszázsokig mindent megtalál itt. Ráadásul különféle szépség- és fiatalító kezelések is rendelkezésére állnak majd. Ha pedig valami merészet próbálna ki, akkor mártózzon meg a patakban, amelyhez éppen erre a célra használható lépcsők is vezetnek.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

Az Uko Resort ideális szálloda akkor is ha gyerekekkel együtt érkezik. A szálloda ugyanis rájuk is gondolt, így olyan szolgáltatások is biztosítanak mint például az éttermi WC-ben található pelenkázóasztal vagy a gyermek étkező székek és evőeszközök. Az egyes épületekben található közös konyhának köszönhetően pedig minden család könnyen készítheti el és tárolhatja a gyermekek ételeit.

És szórakozásban sem lesz hiányuk, hiszen a gyerek sarok és a mászókákkal, hintákkal és csúszdákkal rendelkező szabadtéri játszótér játékait is használhatják. És csocsózhatnak vagy bowlingozhatnak is. Utóbbi pályái közül az egyiket kifejezetten a legkisebbek számára alakították át. A wellness részlegben pedig a sós vizű pancsoló medence számít népszerűnek közöttük.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A Resort Uko egyik nagy vonzereje a jóga. Minden nap többféle jógaórára lehet jelentkezni. Kezdők, haladók és a profi jógázók egyaránt megtalálják a számításukat. Az órák egy gyönyörű teremben zajlanak, aminek üvegfalán át pazar kilátás nyílik az erdőre, a patakra és egy csodaszép Buddha-szoborra. Minden felszerelés, így jógamatracok, takarók, párnák és szemmaszkok is helyben kölcsönözhetők.

Jóga & Wellness Resort Uko

Jóga & Wellness Resort Uko

Bedřichov 300 , Bedřichov
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
UBS Liberec s.r.o. Cégjegyzékszám: 25451995


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
200 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 200 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Játszótér
Fitness
Konferencia terem
Előadóterem
Baby barát
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,5 km
Távolság a tótól
2,5 km
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
13 km
Sípálya
0,5 km
Sífutás
0,5 km

Utazási tippek

Jizera hegység

Jizera hegység Utazási tipp

Az itt eredő Jizera folyóról elnevezett legészakibb hegység a Jizera-hegység. A csehországi rész legmagasabb hegye a Smrk. Itt tökéletesek a feltételek a túrázáshoz és a kerékpározáshoz. Látogasson el a Jizera tőzegláp természetvédelmi területre, a Josefův důl-i Ördögkőhöz vagy a Jablonec nad Nisou** melletti Císařský kámen kilátótoronyhoz.

Mit érdemes még meglátogatni a gyönyörű természet mellett?

  • Frýdlant vára
  • Állatkert és botanikus kert Liberecben
  • Josefův důl és a helyi víztározó

Izgalmas élményt kínál a bobpálya Janov nad Nisou-ban, vagy ellátogathat az egyedülálló üveg- és ékszermúzeumba Jablonec nad Nisou-ban vagy az üvegtelepre.

További információ
Liberec
Liberec
Libereci állatkert
Libereci állatkert
Babylon Központ Liberecben
Babylon Központ Liberecben