Látogasson el a csehországi Harrachov településre, amely a túrázás és a kerékpározás központja az Óriás-hegységben. A fényűző Pytloun Wellness Hotel Harrachov **** az Ördöghegyre néző wellness-központtal és kiváló gasztronómiával teljesen leveszi majd a lábáról. A környéken számos érdekes kirándulóhely és látnivaló várja az egész családot.

A szálláshelyről

A Pytloun Wellness Hotel Harrachov **** az üdülőhely csendes részén, a csehországi Harrachov-ban található, közvetlenül az Ördög-hegy lábánál. A szálláshely kiváló elhelyezkedése egész évben lehetővé teszi, hogy gyalog, kerékpárral, sífutóval vagy síléccel fedezze fel az Óriás-hegység szépségeit.

Nyáron a szálloda ideális kiindulópontja a hegyvidéki városnéző túráknak. A jelzett túraútvonalak sűrű hálózata a régió legszebb helyeihez vezet, mint például a lenyűgöző Mumlava-vízesés (2,2 km), Lysá hora (7 km) vagy a szórakoztató Včelí Nature Trail (500 m). Kerékpárral is bejárhatja a helyi tájat, és gyönyörű természeti helyeket fedezhet fel nemcsak az Óriás-hegységben, hanem a szomszédos Jizera-hegységben vagy a cseh-lengyel határon túl is.

A Harrachov-i Sportkomplexum (1,8 km) egész évben számos kikapcsolódási lehetőséget kínál. A terület fölé magasodik az Ördög-hegy, amely kényelmesen megközelíthető négyszemélyes drótkötélpályával. Az alsó állomáson egyedülálló gyerekpark várja a legkisebbeket fából készült várral, légitrambulinokkal és slack-line-nal. Az emeleten a gyerekeket a fújható labirintus szórakoztatja.

Az adrenalin szerelmesei a félelmetes harrachovi bobpályát (3,4 km) vagy a Rokytnice nad Jizerou-ban található síparkot (5 km) is felfedezhetik. Ha szeretne valami újat megtudni a régió történelméről és hagyományairól, látogasson el az üvegmúzeumba (3,4 km), a símúzeumba (1,5 km) vagy a hegyi múzeumba (2,2 km).

A téli hónapokban Harrachov Csehország leghíresebb téli sportközpontja. A szállás kiváló elhelyezkedésének köszönhetően nem kell messzire mennie a sípályáktól, hiszen a legközelebbi sífelvonó mindössze 100 méterre található a szállodától. A környék népszerű síközpontjai közé tartozik a Paseky nad Jizerou (8,7 km), a Studenov (3,2 km) vagy a Rokytnice (6 km). A környező vidéket gyönyörű fehér pályák szegélyezik, így a sífutók is találnak kedvükre valót.

Hol fogok aludni?

Szállása egy kellemesen berendezett, gyönyörű belső terekkel rendelkező szobában lesz. A szobában privát fürdőszoba káddal, hajszárítóval, piperecikkekkel és elkülönített WC-vel rendelkezik. A szobák ablakaiból vagy az erkélyekről gyönyörű kilátás nyílik a vidékre.

A következő lehetőségek közül választhat:

  • Superior kétágyas szoba (20 m²) stílusos, fából készült belső térrel, kényelmes berendezéssel, többek között kényelmes franciaággyal, íróasztallal, foteles ülősarokkal, szekrénnyel és műholdas TV-vel rendelkezik. A vendégek igénybe vehetik a széfet, a minibárt, a tea- és kávékészletet és az ingyenes wifi-hozzáférést is. A szobában egy pótágy elhelyezésére van lehetőség.

  • A Kétágyas Deluxe szoba (25 m²) tágasabb, mint a Superior szoba, és erkéllyel rendelkezik ülősarokkal és kilátással az Ördöghegyre. A szoba modern berendezése franciaágyból, kanapéból, fotelből, íróasztalból és szekrényből áll, és lehet pótágyat is elhelyezni. Minibár, tea- és kávéfőző, valamint internet-hozzáférés is rendelkezésre áll.

  • A Superior családi szoba (35 m²) 2 felnőtt és 1-2 gyermek elhelyezésére alkalmas. Egy franciaággyal és egy emeletes ággyal rendelkezik. A szobában TV, WiFi, íróasztal, ülősarok és minibár található. Ráadásul kávé- és teakészletet valamint széf is rendelkezésre áll.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda stílusos Rýžoviště étterme kellemes belső térrel és gyönyörű kilátással rendelkezik a vidékre. Az ételek a helyi gazdáktól és pékektől, friss alapanyagokból készülnek, így bízhat az ételek minőségében és kiváló ízében. Nyáron üljön ki a kellemes ülőhelyekkel felszerelt kültéri teraszra , ahonnan csodás kilátása lesz a vidékre. A teraszon rendszeresen grilleznek.

Napközben rendelhet az étlapról, ahol igazi nápolyi pizza, a cseh és a nemzetközi konyha specialitásai vagy házi desszertek. A reggelit és a vacsorát a választott csomag típusától függően az étteremben szolgálják fel.

Tapasokért, egy frissítő italért vagy minőségi kávéért és teáért látogasson el a szálloda kávézójába és lobby bárjába, ahol minden nap 16:00 és 17:00 óra között happy hourt tartanak.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda 5. emeletén egy luxus wellness-részleg található, ahonnan csodálatos kilátás nyílik az Ördöghegyre. Élvezze az egyedülálló kikapcsolódást a finn szaunában és a szabadtéri pezsgőfürdőben, ahol egész évben a friss levegőn élvezheti a testet és lelket egyaránt feltöltő pihenést. A fürdő reggel 8:30-tól 17:00 óráig van nyitva, de ha egy kis magányra vágyik, akkor előzetes egyeztetés után lefoglalható.

Ráadásul a wellness-részlegben két kellemes masszázsszoba is található. Fokkozza a kényeztetést és válasszon a szálloda széleskörű masszázskínálatából. A képzett thaiföldi masszőrök gyakorlott kezei alatt teljesen maga mögött hagyhatja a stresszes hétköznapokat és új emberré válik.

Pytloun Wellness Hotel Harrachov ****

Pytloun Wellness Hotel Harrachov ****

Rýžoviště 489 , Harrachov
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
PWHH Harrachov s.r.o. Cégjegyzékszám: 09309357


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
12:00-ig
Háziállat
400 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló
Konferencia terem
Előadóterem
Baby barát
Minibár
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2 km
Távolság a fürdőtől
0 m
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
18 km
Sípálya
100 m
Sífutás
100 m

Utazási tippek

Harrachov

Harrachov Utazási tipp

Harrachov az Óriás-hegység nyugati részének kulturális és sportközpontja, ahol meglátogathatja Csehország egyik legrégebbi üveggyárát, a Novosadot, vagy az 1 000 méter hosszú bobpályát. Harrachov a síugróversenyek ismert helyszíne is, télen ideális feltételeket kínál a sífutóknak, nyáron pedig a túrázók fedezhetik fel mesés vidékét Az Ördöghegyre vezető drótkötélpálya egész évben nyitva van.

Mit érdemes megnézni Harrachovban?

  • Harrachovi síugrósáncok
  • Símúzeum
  • Üveggyár és üvegmúzeum
  • Bányászati Múzeum a bányaalagút bejárásával
  • Šindelka kiállítás
  • Szent Erzsébet kápolna
  • Szent Vencel-templom
  • Nový Svět tanya
További információ
Óriás-hegység Nemzeti Park
Óriás-hegység Nemzeti Park
Lombkorona ösvény az Óriás-hegységben
Lombkorona ösvény az Óriás-hegységben
Mumlavský vízesés
Mumlavský vízesés