Fedezze fel Csehország északi részét és pihenjen Spindleruv Mlynben - az Óriás-hegység központjában. Szálljon meg az Interhotel Montana ***-ban, és élvezze a kényelmes szobákat, az ízletes félpanziós ellátást és a szaunákban való pihenést. Utalványunk részeként kedvezményesen vásárolhatja meg a Bedřichovi aquaparkba és a Yellow Point élményparkba szóló belépőket is. Látogasson el családjával, hiszen Spindleruv Mlyn és környéke számtalan érdekes kirándulóhelyet kínál az év bármely szakában.

A szálláshelyről

Az Interhotel Montana Spindleruv Mlyn csendes részén található. A 750 m-rel a tengerszint felett fekvő szálloda garantálja, hogy télen és nyáron is csodás élményekben legyen része. Špindlerův Mlýnben számos látnivalót várja: ellátogathat a közeli legó múzeumba(700 m), az aquaparkba (900 m) vagy a bobpályához (200 m) is.

Azoknak, akik télen látogatnak ide, jó hír, hogy Špindlerův Mlýn környékén számos nagyszerű síközpont is található. A legnépszerűbbek Medvědín (600 m) és Svatý Petr (1 km) központok. A sífutók a szállodától nem messze csatlakozhatnak rá a Krkonošská magistrala útvonalra, amely az egész hegyvonulatot átszeli.

A túrázás és a kerékpározás szerelmesei is megtalálják a kedvükre valót. A legjobb túrahelyek közé tartozik Labská bouda (8 km) és vízesése, a Dívčí kameny (6 km) sziklák vagy a Čertova strouha (5 km) völgy. Meghódíthatja a legmagasabb cseh hegyet is, a Snezkát (12 km). Špindlerův Mlýn környékén számos érdekes természetjáró útvonal található, mint például a Mlynář-körút vagy a Bányászút, amelyek a kis túrázók számára is alkalmasak.

Hol fogok aludni?

Szállása egy stílusosan berendezett kétágyas privát fürdőszobával rendelkező szobában lesz. A felszereltséghez WiFi csatlakozás, LCD TV, telefon és hajszárító is tartozik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermében nemcsak a finom cseh és nemzetközi ételeket, hanem gyönyörű kilátást is élvezheti. Minden reggel gazdag svédasztalos reggeli várja Önt. Este pedig háromfogásos vacsorát szolgálnak fel, salátabárral. A szálloda kávézójában egy finom kávé vagy ital mellett beszélgethet.

Hol kapcsolódhatok ki?

Egy túrázással vagy síeléssel töltött nap után jól esik majd a finn szaunában megpihenni. Ha pedig kényeztetni szeretné magát, zárja a napot egy kellemes masszázzsal.

Interhotel Montana ***

Interhotel Montana ***

Bedřichov 70 , Špindlerův Mlýn
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
INTERHOTEL MONTANA s.r.o. Cégjegyzékszám: 65411099


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
350 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Sítároló
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,4 km
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
0,7 km
Sípálya
0,5 km
Sífutás
2 km

Utazási tippek

Óriás-hegység Nemzeti Park

Óriás-hegység Nemzeti Park Utazási tipp

Csehország egyik legszebb térségét 1963. május 17.-én nyilvánították nemzeti parkká. A túraösvények és kerékpárutak végeláthatatlan sora a gyakorlott sportolók és a kényelmes séták után vágyakozók igényeit is teljesen kielégítik. A helyi turistaközpontok kultúrális eseményei remek lehetőséget adnak végtagjai kinyújtóztatására. Legyen szó bármiről, az Óriás-hegység egy remek hely a kiránduláshoz. Élvezze a friss levegőt és a nyugalom, illetve a szórakozás kellemes pillanatait.

Az Óriás-hegység nevezetességei:

  • Csehország legmagasabb hegye a Sněžka
  • Mumlavský vízesés (Mumlavský vodopád)
  • Lombkorona ösvény az Óriás-hegységben (Stezka korunami stromů Krkonoše)
  • Ne hagyja ki a Feketehegyi tőzeglápot (Černohorské rašeliniště), a Jilemnicében található múzeumot, az Elba folyó forrásának felfedezését, vagy az Elba vízesést sem

Az Óriás-hegység legérdekesebb városai közé tartozik Harrachov, Janské Lázně, Jilemnice, Špindlerův Mlýn, Vrchlabí, Pec pod Sněžkou, vagy Rokytnice nad Jizerou. Janské Lázně városában megtekintheti a helyi kolonnádot, vagy felszállhat a Fekete hegyre (Černá hora) tartó felvonóra. Harrachovban látogassa meg az üveg múzeumot, Špindlerův Mlýn városában pedig pihenjen egy jót az élményfürdőben.

További információ
Špindlerův Mlýn
Špindlerův Mlýn
Špindlerův Mlýn élményfürdő
Špindlerův Mlýn élményfürdő
Bobpálya-  Špindlerův Mlýn
Bobpálya- Špindlerův Mlýn