Látogasson el a csehországi Spindleruv Mlyn településre, és tapasztalja meg az igazi hegyvidéki hangulatot a közel 100 éves hagyományokkal rendelkező Hotel Jelínekben ***. A kiváló félpanziós ellátásnak köszönhetően energiával feltöltődve kirándulhat, vagy kipróbálhatja a különböző tevékenységeket a környéken - mit szólna egy adrenalintól fűtött leereszkedéshez az Elba gátján? A szórakozással teli nap után a privát wellness-részlegben vagy egy pihentető masszázs alatt pihenhet. A gyermekek számára a Koloušek színes gyermeksarok áll rendelkezésre, gyermekfelügyeleti szolgáltatással.

A szálláshelyről

A Špindlerův Mlýnben található Hotel Jelinek **** már első látásra teljesen leveszi majd a lábáról. Épületét a bajor építészet elemei jellemzik, amely 1929 óta működik szálláshelyként. Špindlerův Mlýn és környéke nem szorul hosszas bemutatásra - a síelők, hegyi túrázók és az Óriás-hegység természetének csodálói számára egész évben számtalan szórakozási lehetőséget kínál.

Télen közvetlenül a szállodából indulhat, hogy síléccel meghódítsa a környező síterepek sípályáit, hiszen a felvonóállomás mindössze 300 méterre található a szállodától, amely a Svatý Petr síközpontba, Csehország egyik legnépszerűbb síközpontjába hajt. A síközpont minőségét bizonyítják az ott rendszeresen megrendezésre kerülő nemzetközi sportversenyek is. A síelőknek 11 pályát kínál minden nehézségi szinten, a sífutók számára 5 pálya áll rendelkezésre, összesen 24 km hosszúságban.

Nyáron hódítsa meg az 1400 méter hosszú bob pályát (1 km), tegye próbára ügyességét a kalandparkban (550 m) és a majomparkban (1 km), a kalandvágyók pedig kipróbálhatják a Zip Line-t vagy a 35 méter magas Elba gát (2,7 km) gátjáról való lecsúszást is. Természetesen gyönyörű túrákra is elmehet. Sétáljon az érdekes természetjáró ösvényeken - Hornicka tanösvény, Mlynář körútjai, az Ördögpatak tanösvény és mások. Önállóan is kirándulhat, irány például a Sněžka (16,9 km), az Elba forrása (8,7 km) vagy a 148 méter magas Pancava-vízesés (7,1 km), Csehország legmagasabb vízesése (7,1 km) felé.

Hol fogok aludni?

Szállása a 18 kényelmes, fabútorokkal berendezett, rusztikus stílusú szoba egyikében lesz. Minden szobához privát fürdőszoba tartozik zuhanyzóval és WC-vel, és néhány szobához erkély vagy terasz is tartozik. Természetesen mindenütt WiFi internetkapcsolat áll rendelkezésre.

A Kétágyas szoba 16 m²-es, amely franciaággyal, TV-vel, széffel, szekrénnyel és minibárral van felszerelve. A fürdőszobában piperecikkek és hajszárító található. Lehetőség van gyerekágy elhelyezésére is a szobában.

A Háromágyas szoba 16 m²-es, amely franciaággyal, egy egyszemélyes ággyal, szekrénnyel, TV-vel, széffel és minibárral rendelkezik. A szobában piperecikkek és hajszárító is található. Ebben a szobában pótágy elhelyezésére is van lehetőség.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A Trautenberk étterem kínálata igazán változatos, itt a klasszikus cseh konyha klasszikus ételeit kóstolhatja meg, különösen nagy hangsúlyt fektetnek a regionális ételekre, de a nemzetközi konyha válogatott specialitásai vagy gluténmentes ételek is megtalálhatók. Minden étel minőségi és friss alapanyagokból készül, a szakácsok kreativitásáért még a Cseh különlegességek tanúsítványát is megkapták. A folyóra néző napos terasz, a hotel bárja vagy a különálló éjszakai bár is rendelkezésre áll ücsörgésre és frissítőkre.

Hol kapcsolódhatok ki?

Élvezze a maximális pihenést és a magányt a privát wellness zónában a klasszikus finn szaunával, infraszaunával, pezsgőfürdővel és relaxációs szobával. Kényeztesse magát a széles masszázsválaszték egyikével, például a népszerű lávaköves masszázzsal.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A Koloušek gyermeksarok garantáltan izgalomba hozza majd a gyerekeket a különböző játékokkal és attrakciókkal, többek között csúszdákkal, labdás medencével, mászókákkal és még sok mással. A legkisebbeket rajzasztalok és más kreatív tevékenységek is várják, amelyekben a szálloda személyzete segít a gyerekeknek, vagy egy pihenősarok is van, ahol mesékkel és dalokkal szórakoztatják őket. A babysitter szolgáltatás is igénybe vehető, amikor a wellnessben szeretne pihenni vagy egy vacsorát elfogyasztani kettesben.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A téli sport kedevelőinek jó hír, hogy a szállodában bakancsszárítóval és szekrényekkel felszerelt sítároló áll rendelkezésre, nyáron pedig egy biztonságos kerékpártárolót is talál. A szállodában elektromos autó és kerékpár töltési lehetőség is rendelkezésre áll a vendégek számára.

Egy aktív nap után töltődjön fel a wellness-részlegben.

Hotel Jelínek ***

Hotel Jelínek ***

Bedřichov 43 , Špindlerův Mlýn
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
HOTEL JELÍNEK s.r.o. Cégjegyzékszám: 14263092


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
500 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 100 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Sítároló
Kerékpárkölcsönző
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,2 km
Busz megálló
0,3 km
Aquapark
1,3 km
Sípálya
0,3 km
Sífutás
0,3 km

Utazási tippek

Óriás-hegység Nemzeti Park

Óriás-hegység Nemzeti Park Utazási tipp

Csehország egyik legszebb térségét 1963. május 17.-én nyilvánították nemzeti parkká. A túraösvények és kerékpárutak végeláthatatlan sora a gyakorlott sportolók és a kényelmes séták után vágyakozók igényeit is teljesen kielégítik. A helyi turistaközpontok kultúrális eseményei remek lehetőséget adnak végtagjai kinyújtóztatására. Legyen szó bármiről, az Óriás-hegység egy remek hely a kiránduláshoz. Élvezze a friss levegőt és a nyugalom, illetve a szórakozás kellemes pillanatait.

Az Óriás-hegység nevezetességei:

  • Csehország legmagasabb hegye a Sněžka
  • Mumlavský vízesés (Mumlavský vodopád)
  • Lombkorona ösvény az Óriás-hegységben (Stezka korunami stromů Krkonoše)
  • Ne hagyja ki a Feketehegyi tőzeglápot (Černohorské rašeliniště), a Jilemnicében található múzeumot, az Elba folyó forrásának felfedezését, vagy az Elba vízesést sem

Az Óriás-hegység legérdekesebb városai közé tartozik Harrachov, Janské Lázně, Jilemnice, Špindlerův Mlýn, Vrchlabí, Pec pod Sněžkou, vagy Rokytnice nad Jizerou. Janské Lázně városában megtekintheti a helyi kolonnádot, vagy felszállhat a Fekete hegyre (Černá hora) tartó felvonóra. Harrachovban látogassa meg az üveg múzeumot, Špindlerův Mlýn városában pedig pihenjen egy jót az élményfürdőben.

További információ
Špindlerův Mlýn
Špindlerův Mlýn
Elba forrás
Elba forrás
Bobpálya-  Špindlerův Mlýn
Bobpálya- Špindlerův Mlýn