Pihenés a szlovén gyógyfürdők közelében

Szlovénia sokak számára a hegyi túrázás tökéletes célpontjaként ismert. De gondolt már arra, hogy egy wellness üdülésre is ellátogathat Szlovéniába? Ha nem, itt az ideje, hogy változtasson ezen! Fedezze fel a szlovéniai termálfürdők varázsát, kóstolja meg a helyi ásványvízforrásokat, és kényeztesse magát első osztályú kezelésekkel.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 17 ajánlat


A szlovén termálvíz jótékony hatása már az ókori Róma óta ismert, és ma is használják gyógyításra és feltöltődésre. Országszerte 87 gyógyvízzel rendelkezik, amely gyógyítja a reumát, a szív- és érrendszeri betegségeket, a nőgyógyászati problémákat, az idegrendszeri és tüdőbetegségeket, és jelentősen segít a sérülések kezelésében is. A források közelében 15 termálfürdő található, és mindegyik négy-öt csillagos luxusszállodákhoz kapcsolódik. Az ásványi források hatásai mellett tiszta levegő és kellemes séták is várják a szlovéniai gyógyfürdőben töltött nyaralás során.

Melyik szlovéniai gyógyfürdőt látogassuk meg?

Szlovéniában talán nincs is népszerűbb terület a turisták körében, mint a Bledi-tó és környéke. A Triglav Nemzeti Park határán fekvő gyönyörű vidék, kivételes történelmi helyszínekkel kombinálva, tökéletes túrákra és fantasztikus élményekre hívogat. Bled környékén találja a híres termálfürdőket is, ahol az egészséget a gyógyvíz és a kellemes klíma támogatja.

Az ország legkeletibb részén az egész évben működő Bioterme gyógyfürdőben tökéletes kikapcsolódást élvezhet. A Hotel Bioterme **** a gyógyfürdőhöz kapcsolódik, amely a Slovenia Green Accommodation tanúsítvánnyal büszkélkedhet. A tanúsítvány garantálja a fenntartható elveken alapuló kiváló szállodai szolgáltatásokat.

A "Lasko" szó hallatán sokaknak Szlovénia híres söre jut eszébe. De Lasko városa híres a modern Hotel Zdravilišče Laško ****-hoz kapcsolódó népszerű termálfürdőjéről is. Ezt a fürdőt a gyógyvizek szerelmesei az egészségügyi előnyei, valamint az elfogadható árak és az első osztályú szolgáltatás miatt keresik fel.