Wellness pihenés Németországban

Kényeztesse magát egy pihentető nyaralással, és kombinálja a német városok vagy hegyek szépségének felfedezését egy fürdőzéssel vagy szaunázással. Lazítson, foglaljon egy masszázst, és térjen vissza teljesen feltöltődve.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 4 ajánlat


Németország nem csak a mély erdők, a fantasztikus síparadicsomok és a lenyűgöző kulturális helyszínek országa. Látogasson el ide egy wellness-kikapcsolódásra, és töltődjön fel a pezsgőfürdőben vagy a relaxációs medencében.

Természeti látnivalók és kényeztető pihenés Németországban

Jöjjön el családjával Németországba, ahol a pihenés magában foglalja a túrázást a 16 gyönyörű nemzeti parkban. Ha közel van a városhoz, fedezze fel annak szépségét, és fedezze fel a történelmi emlékműveket és a helyi konyhát a kiváló éttermek egyikében. Miután visszatért a szállodába vagy a vendégházba, jól esik majd a pihenés a wellness-részlegben. Lazítson a medencében, vagy élvezze a masszázst a pezsgőfürdőben. A kényeztetés fokozásaként egy relaxációs kezelést is kipróbálhat.

Németországban egy síeléssel töltött aktív kikapcsolódás is kiváló választás. A dombos vidék, különösen az ország déli részén, számos kiemelkedő síközponttal büszkélkedhet, ahol a gyermekes családok, a tapasztalt síelők és a snowboardosok egyaránt megtalálják a számításaikat. A sípályákon töltött aktív nap után pedig nemcsak egy meleg puncs vagy tea kényezteti majd, hanem a szaunában is felmelegedhet.