Hétvégi pihenés Horvátországban

Mindig vágyott Horvátországba de nincs sok ideje és hiányzik a tenger? Semmi sem lehetetlen! Megmutatjuk, mi fér bele akár egy hétvégi kiruccanásba Horvátországban, ahol feltöltheti D-vitamin szükségleteit. Pihenjen az Adriai-tenger és az azt körülvevő nyugodt légkörben.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 48 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda közvetlenül a tengerparti sétány és a kavicsos strand mellett található. A tenger mellett, csobbanhattunk a szálloda bel- és kültéri medencéjében is. A tágas szobánk hatalmas erkélyéről csodás kilátás nyílt a tengerre. Igazán otthonosan éreztük magunkat és a légkondicionálónak köszönhetően az éjszakáink is zavartalanul teltek. Az all inclusive ellátás bőséges ételválasztékából kóstolhattunk, és a legfinomabb italokat fogyaszthattuk a nap szinte bármely szakában. Pag szigete is gyönyörű, mindenképpen látogasson át a Marino hajóval.”

Norbert Handra
Norbert Handra
Értékesítési csapat
A Travelking által ellenőrizve

“A Villa Dora ideális hely a kikapcsolódásra és kiváló kiindulópont a környék felfedezésére, kirándulásra vagy városnézéshez is. Vitathatatlanul a legnagyobb vonzereje, hogy csak pár lépésre van a tengerparttól. A hotel csodaszép kertjének közepén egy úszómedence is van, ahol édesvízbe is csobbanhat, vagy a partján napozhat, a kertben pedig grillezésre is van lehetősét. Az apartmanunk kényelmes volt és gyönyörű kilátás nyílt belőle a tengerre. A mediterrán klíma, a tengeri levegő és a csodás idő felejthetetlenné tette a nyaralást, így mindenképpen jövünk még!”

Tamas Tutkovics
Tamas Tutkovics
Értékesítési csapat


Ha átutazóban van akár a munkája miatt, vagy nyaralásból tart hazafelé és honvágya támad a tenger után Horvátország északi része a tökéletes tengerparti nyaralás minden hozzávalóját kínálja: ősi városok műemlékekkel, tengerparti sétányok, kiváló mediterrán konyhát kínáló éttermek és kristálytiszta tenger.

Hová menjen egy hétvégére Horvátországban?

A Horvátország északi részén található festői félsziget Isztria az Adria legnépszerűbb és leglátogatottabb régiója. Nem is csoda - az isztriai tengerpart közelségének köszönhetően ez az úti cél népszerű a gyermekes családok körében. Isztria mellett a látogatókat a fenyőerdővel szegélyezett tiszta tenger, a nemzetközi Kék Zászló díjjal kitüntetett gyönyörű strandok és mindenekelőtt a népszerű üdülőhelyek vonzzák, amelyek a szálláshelyek, kirándulások és szabadidős tevékenységek széles választékát kínálják.

A kisebb tengerparti városok, mint Umag vagy Novigrad mellett Isztria nagyobb üdülőhelyekkel is rendelkezik, amelyek számos látnivalóval és történelmi nevezetességgel rendelkeznek. Ezek közül a leghíresebbek Porec, amely az UNESCO műemlék Euphrasius-bazilikával büszkélkedhet, Pula a monumentális római amfiteátrummal és romantikus Rovinj a maga egyedülálló velencei jellegével.

Isztria a sportok szerelmeseinek is csodálatos választás. Az úszáshoz és a vízi sportokhoz kiváló feltételek mellett Isztria ad otthont a két legnagyobb horvát víziparknak: a Porecben található Aquacolorsnak és a Novigradban található Istralandiának. Isztria kerékpárutakkal is átszőtt. Csak béreljen kerékpárt a számos kölcsönző iroda egyikétől, és fedezze fel az Adria e festői részének szépségeit.

Az Isztriai-félsziget nyugati oldalán található a Kvarner Riviéra. Ide tartoznak a nagy hagyományokkal rendelkező híres fürdők, mint például az Opatija és a Lovran, az egyre vonzóbbá váló modern Rabac üdülőhely és kisebb, kellemes kikapcsolódásra alkalmas helyek. Rijeka városa, amely a Kvarner-öböl körüli terület központja, és változatos strandjai mellett történelmi központja is van, kastéllyal és számos tevékenységgel várja az idelátogatókat.