Nyaralás Szlovéniában gyerekekkel

Szlovénia igaz, hogy méretileg kicsi, de lehetőségekben annál nagyobb ország, amely az idelátogatókat teljesen leveszi majd a lábáról. Itt szinte mindent megtalál, amit csak keres. Gyönyörű természet, gazdag múltú történelem, gyógyító termálforrások és kifogástalan gasztronómia. Nem csoda, hogy az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvend a gyermekekkel érkezők körében. Látogasson el gyermekeivel és élvezzék a csodálatos kikapcsolódást az érintetlen természet szívében.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 35 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon élveztem a Hotel Grajski Dvorban töltött időt. Az óvároshoz közeli elhelyezkedésének köszönhetően Radovljica városkájának minden látnivalója és üzlete könnyen elérhető. A személyzet nagyon segítőkész volt, a svédasztalos reggeli bőséges, a közeli étteremben elfogyasztott háromfogásos vacsora pedig tökéletes befejezése volt minden napnak. A megújúlt SPA talán kisebb, de egy túrázással töltött nap után jó volt megpihenni itt. A szobám is nagyon tágas volt és mindent megtaláltam benne, ami kell egy igazi pihenéshez.”

Tamas Tutkovics
Tamas Tutkovics
Értékesítési csapat
A Travelking által ellenőrizve

“Akár a helyszínen, akár a környéken tölti az idejét, garantált, hogy mindig nagyszerű élményekben lesz része. A Bohinj Eco Hotel területe igazán nagy. A kiterjedt wellness-szolgáltatások és a szomszédos, számos attrakcióval rendelkező aquaparknak köszönhetően még az esős napokon is élvezheti a szórakozást és a pihenést. Ha az időjárás együttműködik, akkor kiránduljon egyet a hegyekbe, kerékpározzon, vagy prbája ki a külöböző vízi sportokat Szlovénia legszebb tavaiban. Nemcsak a szolgáltatással, hanem az ételekkel és a barátságos személyzettel is maximálisan elégedettek voltunk. A legnagyobb élményt azonban számunkra a tiszta Bohinji-tavon való evezés, majd a tóból kiömlő Sava Bohinjska folyón való lecsúszás jelentette.”

František Jordán
František Jordán
Marketing csapat


Egy szlovéniai nyaraláson soha nem fog unatkozni. Minden sarkon rengeteg szórakozási lehetőség várja, és csak Önön és családján múlik, hogy melyik tevékenységet részesítik előnyben. Szlovéniába télen és nyáron egyaránt érdemes ellátogatni, akár gyerekekkel együtt is. Nyáron felfedezhetik Szlovénia természeti csodáit, vagy természetesen kihagyhatatlan lesz a tengerben való megmártózás is. Télen pedig a nagyszerű sípályákat, sífutópályákat és wellness üdüléseket fogja nagyra értékelni.

Gyerekekkel együtt Szlovénia természeti csodáihoz

Szlovénia legnagyobb vonzereje egyértelműen a mesés természete. Ez a kis ország rendelkezik Európa legtöbb hegységével és erdeivel. Az Alpok magas csúcsai, a romantikus tavak és a mély erdők Szlovéniát tökéletes hellyé teszik a természet szívében való pihenésre. A kihívást jelentő és kevésbé bonyolult útvonalak széles választékával az itt töltött nyaralás mindenki számára megfelelő lehet.

A gyermekes családok sok csodálatos pillanatot tölthetnek el a Triglav Nemzeti Parkban. A Bohinj-tó, a Száva-vízesések és a Vintgar-szurdok mind-mind olyan helyszín, amit érdemes meglátogatni. A természetben átélt élményeket adrenalin élményekkel fűszerezheti, amelynek itt nagy hagyományai vannak. Raftingolhat, kenuzhat, vagy siklóernyőzéssel felülről is megtekintheti a hegyvidéki tájat.

Nyáron az aktív és pihentető nyaralást egyaránt élvezheti Szlovéniában. A kihívást jelentő hegyi túrák után megmártózhat az Adriai-tengerben, vagy a tengerparton is magába szívhatja a napsugarakat. Rengeteg hely van, ahová a gyerekeket is magukkal vihetik, akik imádni fogják a San Simon tengerparti üdülőhelyet a mesés vízicsúszdáival.

Tegyen egy kirándulást a történelembe és a termálfürdőbe

Nem csak a hegyek szerelmesei számára jelent felejthetetlen élményt a gyerekekkel való nyaralás Szlovéniában. A történelem szerelmesei is élvezni fogják a múltbéli városokban való barangolást és az ősi épületek titkainak felfedezését. A felfedezést rögtön a romantikus Ljubljanában, az ország fővárosban kezdheti, amely sok kanyargós utcájával és hangulatos kávézóival fogja gyönyörködtetni. Meglátogathatja a várat, amely egy közeli dombról a városra néz, és számos érdekes templomot is megcsodálhat. További szlovéniai városok, amelyeket érdemes felkeresni: Ptuj, Celje, a tengerparti Piran és Koper.

Végül, de nem utolsósorban, egy szlovéniai nyaralás azokat is boldoggá teszi, akik főleg a zavartalan pihenés pillanatait helyezik előtérbe. Fedezze fel a helyi fürdővárosok valamelyikét, mint például Rogaška Slatina, Zreče, Ptuj vagy Topolšica fürdővárosokat. A termálforrások ellazítják a fáradt izmokat és felpörgetik az elmét. Egy gyógyfürdőhöz kapcsolódó szálloda választásával sem fog rosszul járni, ahol választhat olyan szállások közül, ahova gyermekei ingyen tarthatnak Önnel.