Szállások a Cseh Paradicsomban gyerekekkel

Egy idilli családi nyaralásra vágyik? Utazzon el a csehországi Bohém Paradicsomba az egész családdal. Élvezzék együtt a gyönyörű tájat, a sziklavárosokat, a romantikus völgyeket, kilátópontokat, várakat és mesés kastélyokat. Meglátja úgy fogják magukat érezni, mintha csak egy tündérmesében lennének!

Ajánlatok betöltése...

Összesen 0 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon jól éreztük magunkat a rossz idő ellenére is. A szálloda személyzete nagyon kedves volt, és jól beszéltek angolul. Mindent bemutattak, amit az utalvány tartalmazott. A szoba kényelmes és tiszta volt és nagyon tetszett, hogy van erkély is. A tartózkodásunk fénypontjai az étkezések voltak - minden nagyon ízlett, és akkora volt a választék, hogy alig győztük. A legpraktikusabb dolog, amit a csomagból kihasználtunk, a SommerCard kedvezménykártya volt, amivel számos helyet ingyen tudtunk meglátogatni. A legnagyobb élmény pedig mindenképpen a Grossglockner alpesi panorámaút volt! :)”

Kristýna Kodrlová
Kristýna Kodrlová
Marketing csapat
A Travelking által ellenőrizve

“Már nagyon izgatottan vártuk ezt az utazást. Bad Gastein fürdővárosának hangulata, és a környező hegyek szépsége teljesen lenyűgözött. A szálloda magas minőségű szolgáltatásaival minden igényt kielégít. Az összes itt töltött nap, bőséges reggeliben és csodafinom vacsorában volt részünk. Valamint ki kell emelnem a wellness részleget is, ahol szinte újjászülettünk. A környék ideális hosszabb-rövidebb kiránduláshoz, akár télen, akár nyáron. Bár az időjárás nem volt felhőtlen, a wellness részlegnek köszönhetően kipihenten és feltöltődve tértünk haza.”

Štepán Pospíšilík
Štepán Pospíšilík
Marketing csapatvezető


Fedezze fel az egyedülálló természeti szépségeket az egész családdal

A Cseh Paradicsom Tájvédelmi Körzet rendkívüli természeti gazdagságát bizonyítja az a tény, hogy ezt a területet 1955-ben az első védett tájvédelmi területté nyilvánították. A Jizera folyó középső folyásánál fekvő régióban lenyűgöző sziklavárosokat, várakat, kastélyokat és festői népi építészeti épületeket fedezhet fel.

A Cseh Paradicsom legnagyobb vonzerejét a sziklavárosok jelentik, különösen a Jičín melletti Prachovské sziklák, a Hruboskalské sziklaváros, a Besedické sziklák vagy a Příhrazské sziklák a Drábské světničky sziklavár maradványaival. Látogasson el a mesés Jičín városába is, amely remek létesítményekkel és a gyermekek számára számos tevékenységgel várja a látogatókat. A gyönyörű táj meghatározó eleme és szimbóluma az ikonikus Trosky vár romjai, de meglátogathatja Kost várát, Zvířetice várát vagy Sychrov és Dětenice várát is. Egyszóval sem a fiatalok, sem az idősebbek nem fognak itt unatkozni, így a Cseh Paradicsom tökéletes célpont a gyermekekkel való nyaraláshoz.