Szállások Ausztriában gyógyfürdőknél

Ha egy ausztriai kirándulásról esik szó, mindenkinek a hegyekben való túrázás, a modern síközpontokban való síelés vagy a történelmi látnivalók felfedezése jut eszébe. De nem szabad elfelejtenünk a kiváló termálfürdőket sem! Ne habozzon induljon útnak és fedezze fel a lenyűgöző ausztriai gyógyfürdő kultúrát!

Ajánlatok betöltése...

Összesen 2 ajánlat


Bármelyik évszakban utazik Ausztriába, mindenképpen vigye magával a fürdőruháját is, hiszen a gyönyörű alpesi országban a hófödte hegycsúcsokon és a modern síközpontokon túl első osztályú termálfürdők is várják a látogatókat. Nyáron mártózzon meg a szabadtéri medencében, télen pedig élvezze a termál medence és a szaunák melegét!

Ausztriai termálfürdők - pihenés hegyekre néző kilátással

Számos érv szól amellett, hogy legközelebbi úti céljának Ausztriát válassza! Akár a természetjárás, akár a történelmi városok felfedezése vagy egy első osztályú síelés miatt látogat el nyugati szomszédainkhoz, nem szabad megfosztania magát egy alpesi wellness élménytől. Nincs annál jobb, mint amikor egy kirándulással töltött nap után a wellnessrészleg pezsgőfrüdőjében vagy szaunájában lazíthatja el meggyötört izmait, miközben az Alpok vagy a Magas-Tauern hófödte csúcsaiban gyönyörködhet.

Ha pedig mindezt a lehető legkényelmesebben szeretné megtapasztalni, akkor az ausztriai wellnesszezés alkalmával foglaljon olyan szállodát ami saját wellnessrészleggel rendelkezik. Ezzel nem vágja nagy fába a fejét, ugyanis Ausztriában szinte minden jó hotel vagy vendégház kötelező tartozéka a saját szauna, ahol nemcsak a megerőltető túrázás után melegedhet fel. Ráadásul ugyanez mondható el a pezsgőfürdőről illetve a professzionális masszázsokról is.