Szlovéniai szállások gyógyfürdő kapcsolattal

Szlovénia a magas hegyek, a smaragdzöld tavak és folyók, valamint a festői tájak országa, számos kiváló szállodával. De ne felejtsük el hogy emellett Szlovénia híres termálfürdőkkel is rendelkezik. Ha Ön még nem fedezte fel a szlovén termálfürdők varázsát, akkor itt az ideje, hogy ezen változtasson! Induljon el egy tökéletes, pihentető nyaralásra, és szálljon meg egy olyan szállodában, amely közvetlenül a termálfürdőkhöz kapcsolódik. Modern szobájából vagy luxusétterméből szó szerint pár lépésre lesz a gyógyító medencéktől.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 9 ajánlat


Mindannyian tudjuk, hogy a gyönyörű természet és a kiváló gyógyfürdői ellátás a legjobb hatással van az egészségünkre. Kényeztesse tehát magát mindkettővel egy helyen, és keresse fel Szlovénia termálfürdőit, amelyek közvetlenül a luxusszállodákhoz kapcsolódnak. Sok közülük az Alpok lábánál, mások a borvidékek és a Triglav Nemzeti Park közelében találhatók. Gyógyító termálvízzel teli medencék, modern wellnessközpontok, kényelmes szobák és finom éttermek biztosítják a tökéletes és felejthetetlen élményt.

Hol találhatók a legjobb termálfürdőkhöz kapcsolódó szállodák Szlovéniában?

Az egész ország egyik legnépszerűbb és legmodernebb termálfürdője az idilli Alsómarác településen található. A terület egyedülálló fekete termálvizéről híres, amely jótékony hatással van az emberi szervezetre. A fürdő közelében található a fényűző Hotel Vivat *****superior, amely stílusos környezetével és első osztályú szolgáltatásaival teljesen leveszi majd a lábáról.

A Terme Topolšica fürdőváros arról híres, hogy egész Szlovéniában itt van a legtöbb napsütéses nap az évben. Sok látogató a hegyi levegő és a fantasztikus termálfürdők miatt érkezik ide, hogy kezelje a légzőszervi, szív- és érrendszeri betegségeket, valamint a stresszt. A helyi gyógyfürdő hangulatát a legjobban akkor élvezheti, ha a Terme Topolšica - Hotel Vesna & Family Apartments komplexumban száll meg, amelyet egy folyosó köt össze a termálfürdővel.

Ha a híres termálfürdő és a gyönyörű természet mellett az ökológiai életmód is érdekli, akkor a Hotel Bioterme **** tökéletes célpontja lesz a következő nyaralásnak. A szálloda közvetlenül a termálfürdőhöz kapcsolódik, és a minőségi wellness-szolgáltatások mellett a természet tiszteletben tartásával garantálja vendégei számára a legmagasabb színvonalú kiszolgálást.