Wellness pihenés Stájerországban

Hol máshol élvezhetné a csodálatos kikapcsolódást, mint Ausztria zöld szívében? Stájerország gyönyörű természettel, fantasztikus sípályákkal, történelmi városokkal és napsütötte szőlőültetvényekkel várja Önt. Látogasson el egy wellness pihenésre Stájerországba és kényeztesse magát egy megérdemelt kikapcsolódással.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 6 ajánlat


Zöld mindenütt, ahová csak nézel. Az ausztriai Stájerországban töltött nyaralás minden természetbarát arcára mosolyt csal. Fenséges hegycsúcsok és távoli völgyek, valamint történelmi városokkal és napsütötte szőlőültetvények várják. A Dachstein, Tauplitz vagy Tauern hegységekben barangolva páratlan kilátásban gyönyörködhet, miközben tiszta gleccsertavak mellett és illatos réteken át vezet az útja. A kirándulás után pedig egy ellazulhat egy kicsit a wellnessben.

Wellness pihenés Stájerországban - pihenés Ausztria zöld szívében

Stájerország remek lehetőséget kínál az aktív pihenésre. Varázslatos természet, kényelmes szálláshelyek, túra- és kerékpárutak és természetesen nagyszerű sípályák - ezek teszik Stájerországot az ország egyik legkeresettebb úti céljává. Ráadásul ha olyan kulturális gyöngyszemekhez is ellátogat, mint Graz városa, a történelmi látnivalókat is megcsodálhatja.

Télen számos neves síközpont várja a téli sportok szerelmeseit. Élvezze a havas lejtőket Tauplitz, Hochkar, Semmering vagy Loser síterepein. A csodás környezet, a hatalmas hó, a verőfényes napsütés és az első osztályú kiszolgálás garantált.

Ha pedig elfáradt a túrázásban, vagy a síelésben, a wellness részlegben kipihenheti magátl, ahol pezsgőfürdő és szaunais várja.

Az év bármely szakában is látogat Ausztriában, mindig ízletes félpanziós ellátással foglalhat.

Ha pedig a kipróbált és bevált szálláshelyekben hisz, tekintse meg a személyesen ellenőrzött szállásainkat, melyeket ellenőriztünk kényelme és megelégedése érdekében.