Wellness pihenés Szlovéniában

Töltsön el egy felejthetetlen wellness-nyaralást Szlovéniában! A magashegyi túrázás vagy a városban való bolyongás után a nap végén nem is lesz jobb, mint lazítani a medencében, a pezsgőfürdőben vagy a szaunában. A relaxáció és a szabadtéri kirándulások kombinációjával úgy térhet majd vissza a szlovéniai wellness-nyaralásról, mintha újjászületett volna.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 20 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Akár a helyszínen, akár a környéken tölti az idejét, garantált, hogy mindig nagyszerű élményekben lesz része. A Bohinj Eco Hotel területe igazán nagy. A kiterjedt wellness-szolgáltatások és a szomszédos, számos attrakcióval rendelkező aquaparknak köszönhetően még az esős napokon is élvezheti a szórakozást és a pihenést. Ha az időjárás együttműködik, akkor kiránduljon egyet a hegyekbe, kerékpározzon, vagy prbája ki a külöböző vízi sportokat Szlovénia legszebb tavaiban. Nemcsak a szolgáltatással, hanem az ételekkel és a barátságos személyzettel is maximálisan elégedettek voltunk. A legnagyobb élményt azonban számunkra a tiszta Bohinji-tavon való evezés, majd a tóból kiömlő Sava Bohinjska folyón való lecsúszás jelentette.”

František Jordán
František Jordán
Marketing csapat


A tökéletes aktív nyaralás nem teljes pihenés nélkül, és ez kétszeresen igaz a magas szlovén hegyekben való tartózkodásra. Foglaljon tehát olyan szállodában szállást, amely saját wellness-részleggel rendelkezik. A saját bőrén érezheti, hogy egy aktívan töltött nap után nincs is jobb, mint a medencében, szaunában vagy pezsgőfürdőben a jól megérdemelt pihenést kiélvezni.

Hol találja a legjobb wellness-üdülést Szlovéniában?

Szeretné megnézni a világhírű Bledi-tavat a közepén lévő szigeten álló ikonikus templommal? Vagy inkább túrázni szeretne a Triglav Nemzeti Parkban? Szlovéniában a hegyi túrázást kombinálhatja a wellness-részlegben való kikapcsolódással is. Egyszerűen válasszon szállást a közeli wellness szállodák egyikében, és élvezze nemcsak a természeti szépséget, hanem a jótékony kikapcsolódást is a pezsgőfürdőben, a szaunavilágban vagy az úszómedencékben. A luxus gasztronómia és a tökéletes kiszolgálás a szállodában már csak a hab a tortán.

De Szlovéniába akkor is elmehet, ha pihenni és feltöltődni szeretne. 87 termálforrással és 15 világszínvonalú gyógyfürdővel Szlovénia egyre inkább a pihenés ideális helyeként válik ismertté. A helyi gyógyfürdők közül sok luxusszállodákhoz kapcsolódik, így a gyógyfürdőben vagy a szaunákban való pihenés mellett élvezheti a gyógyító hatású víz igazi kényeztetését is. Irány például a Hotel Thermana Park Laško, vagy a Hotel Rimski dvor szálloda.