Családi üdülés Olaszországban

Lepje meg idén családját egy napfényes olaszországi utazással! A legkisebbek is élvezni fogják a legjobb strandokat, a leghíresebb látnivalókat és persze a legfinomabb olasz fagyit is. Fedezze fel gyermekeivel együtt Róma, Milánó és Firenze nevezetességeit miközben közösen tanulnak a lenyűgöző ókori történelemről!

Ajánlatok betöltése...

Összesen 18 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Szívesen emlékszem vissza a Hotel Borgo I Tre Baroni szállodában töltött időre és az oda vezető utamra. Ez volt az első nagy olaszországi utam, és az első találkozásom Toszkánával. A hegyek és dombok megmászása után egy gyönyörű toszkán faluban és egy stílusosan berendezett szállodában találjuk magunkat. Az időt lehet a medence mellett tölteni egy pohár bor mellett, vagy egy kirándulással Firenzébe, ami egy rövid autóútra van. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek.”

Tomáš Čmelík
Tomáš Čmelík
A Travelking társtulajdonosa


Olaszország számos történelmi és természeti kincsével, valamint csodás tengerpartjával csábítja magához a turistákat évről évre. Foglaljon szállást a Travelking segítségével, és fedezze fel ezt a mesés országot családjával együtt. Nálunk válogathat a tengerparti és a belvárosi szállodák között, ráadásul nem egy szálláshelyen gyermekekeit felár nélkül fogadják.

Családi üdülés Olaszországban télen és nyáron

A legtöbb embernek a tenger jut eszébe, ha Olaszországra gondol. És ez nem véletlen. Sokak szerint itt találhatók a világ legjobb strandjai, amik homokos tengerparttal, remek lehetőségekkel és lenyűgöző természeti környezettel csábítják magukhoz a turistákat. Akik válogathatnak a szabadtéri medencével rendelkező luxushotelek, a vendégházként működő villák és a bájos panziók között. Tenger, napsütés és igazi olasz fagyi – el tud képzelni jobb kirándulást a család legkisebb tagjai számára?

Ez a nagyszerű élmény várja Önöket, bárhol is járnak Itáliában. Akár Szardíniára, akár az Amalfi partra, Nápolyra, vagy Velencére esik a választásuk, felejthetetlen emlékkel térnek majd haza. És még azoknak sem kell más úti cél felé fordulniuk, akik a békés, nyugodt környezetet részesítik előnyben a népszerű üdülőhelyek zsúfolt strandjaival szemben. Ők utazzanak el például az Észak-olaszországi Capo Rizzutoba, vagy hozzanak egy merész döntést, és a tenger helyett egy tóparton is megpihenhetnek, például megmártózhatnak a Garda-tó hűsítő habjaiban.

Télen pedig az alpesi síközpontok hófödte lejtői gondoskodnak a szórakozásról. A tapasztalt síelőket és a téli sportokkal még csak most ismerkedő gyerekeket egyaránt kiváló lehetőségekkel várják az olasz síterepek. A pályák változatosak, a remek wellness-szolgáltatások pedig, szinte mindenhol tökéletesen egészítik ki a havas élményeket.

Ismerje meg a nagy múltú olasz városokat családjával együtt

Olaszország az európai történelem és kultúra bölcsője, ahol olyan világhírű városokat fedezhetnek fel, mint Róma, Firenze, Velence, vagy Milánó. Ezekre a helyekre egyszerűen mindenkinek el kell jutnia életében legalább egyszer. Foglaljon szállást a belvárosban, hogy az olyan híres látnivalók közvetlen közelében indíthassák a napot, mint a Colosseum, a Trevi-kút, vagy a híres Pantheon. Szívják magukba a romantikus olasz városok összetéveszthetetlen hangulatát, és kóstolják meg az olasz konyha legjobb fogásait!