Hétvégi pihenés Németországban

Látogasson el Németországba, és fedezze fel annak természeti és kulturális szépségeit. Egy hétvége Németországban számos új élménnyel gazdagíthatja. Számos felfedezési és szórakozási lehetőség kínálkozik, így garantált, hogy felejthetetlen élményekben lesz része.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 6 ajánlat


Németország egy sokszínű ország, amely mindent kínál, amit csak el tud képzelni. Szívesen tölti az idejét a hegyekben? Nem tud betelni a történelmi műemlékekkel és a nyüzsgő városokkal? Szereti a csendes sétákat a tengerparton? Vagy nem tud elképzelni egy nyaralást jó ételek nélkül? Akkor töltsön el egy hétvégét Németországban.

Történelem és természeti látnivalók Németországban

Németország mindenekelőtt számtalan történelmi látnivalót kínál. Tervezzen egy városnéző hétvégét Berlinben, és nézze meg a Brandenburgi kaput, a Reichstagot vagy a berlini dómot. Ha a titokzatos történelem érdekli, akkor irány a várak és kastélyok felé, mint például kétségkívül a legszebbek közé tartozó, mesébe illő Neuschwanstein kastély. Olyan egyedülálló német városokban is bepillantást nyerhet a múltba, mint Drezda, Nürnberg vagy Heidelberg.

Bár Németországról valószínűleg a történelem jut először eszébe, érdemes a természeti látnivalók miatt is ellátogatni ide. Ez az egyik olyan ország, ahol a legmagasabb a természetvédelmi területek aránya, összesen 16 nemzeti parkkal büszkélkedhet.

A Bajor Erdei Nemzeti Parkban a festői tájon átvezető kerékpár- és túraútvonalak ideális helyszínt biztosítanak egy aktív családi nyaraláshoz. A német vidék felfedezése tökéletes akkor is, ha négylábú barátjával együtt szeretné megtenni.

Németországban a hegyvidéki területek mellett számtalan gyönyörű tó és egyéb vízfelület található. Svájc és Ausztria határán található Európa legtisztább tava, a Berlini-tó. A bajorországi Königssee és Obersee tavak szintén vonzóak. De a tenger felé is indulhat, ahol kényeztető wellness-üdülések is várják.