Nyaralás Csehországban gyerekekkel

Csehországban számtalan lehetőség van arra, hogy az egész családdal elmenjenek és végre időt töltsenek egymással. Gyönyörű természet, várak és kastélyok, vízpartok és szokatlan élmények várják Csehországban. Számtalan gyönyörű hely van itt, ami csak arra vár, hogy gyermekeivel felfedezzék.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 272 ajánlat


Csehország számos egyedülálló élményt kínál az ide látogatóknak. A természeti és kulturális szépségek karnyújtásnyira vannak, így bárhova is megy biztos, hogy valami nevezetességgel találja magát szemben. Az aktív pihenés szerelmese? Akkor válasszon egy szállást a hegyekben. Egész évben várja a szórakozás és nem mellesleg a testmozgás sem marad így el. Vagy inkább csak pihenne a nyaralás alatt? Akkor tegyen egy kirándulást a borvidékre, vagy használja ki a csodálatos wellness-üdülés kínálatunk egyikét.

Aktív nyaralás gyerekekkel Csehországban

Csehországban nem lesz hiány a vonzó helyszínekből, amit csak elvárhat egy családi nyaralás során. Népszerű célpontok a hegyvidékek, olyan csodás helyekre látogathat el, mint például az Óriás-hegység, a Sumava vagy a Jeseníky. Valamennyi cseh hegységben lehetőség van aktív és pihentető kikapcsolódásra egyaránt. Nézzen szét a személyesen ellenőrzött szállásaink közül.

Nyáron kombinálhatja a hegymászást a wellness-részlegben való pihenéssel. Ráadásul látványos kilátás nyílik a dombos vidékre, a hab a tortán pedig a finom ételek lesznek. A téli sport szerelmesei meghódíthatják a sífutópályákat és a híres sípályákat, ahol gyermekfelvonók és tapasztalt oktatók is várják.

Gyermekeivel felfedezheti, hogy merre vezetnek a cseh kerékpárutak. Akár 40 000 kilométernyi kerékpárúton is tekerhet. Dél-Csehországban, a kerékpárutak számát tekintve egyértelműen a legjobban fog szórakozni a pedálozással. Élvezze a gyönyörű környezetet, amelyen keresztül tekerhet, és számos turisztikai célpontot fedezhet fel.

Várak és kastélyok felfedezése gyermekekkel

A kastélyokban gyerekeknek szóló programokat is szerveznek. Tudta, hogy Csehországban hihetetlenül sok, 461 ilyen kastély van? Látogasson el Prágába és környékére, vagy kiránduljon egyet a Kokořín vagy Křivoklat várakhoz. A várakban különösen a szezonban kulturális rendezvények, például vásárok, színházak és lovagi tornák zajlanak. Amik bizonyára nagyon szórakoztatóak lesznek a legkisebbek számára.

A legszebb várak és kastélyok közé tartozik a Valticei várkastély, a Hluboky vár, a Karlštejn vagy a Kroměříž. Érdekes dolgokat tudhat meg a történelemről, megnézheti a kézműves standokat, a gyerekeket pedig íjászattal vagy kreatív műhelyekkel foglalhatja le.

Csehország egyszerűen tökéletes a gyerekekkel való nyaraláshoz. Számos üdülésünk kínál olyan szállást, ahol gyermeke ingyenesen szállhat meg Önnel, ráadásul játszósarok is rendelkezésre áll.