Üdülés az olasz hegyekben

Az olasz tengerpartot jól ismeri már, de az ország hegységeit még nem fedezte fel? Itt az idő, hogy a fürdőruha helyett a túrabakancsot vagy a síléceket vigye magával. Mássza meg a hófödte hegycsúcsokat és járja be az alpesi réteket, miközben az olasz konyha legjavát élvezi!

Ajánlatok betöltése...

Összesen 0 ajánlat

Nem találunk tartózkodást a kiválasztott kritériumok alapján, kérjük próbáljon módosítani a megadott feltételeken.Olaszországról a legtöbb embernek az azúrkék tenger és az ókori városok jutnak eszébe, pedig ebben a sokszínű országban lenyűgöző hegycsúcsok is várják az utazókat. Fedezze fel Ön is az olaszországi hegyeket nyáron túrázás, télen a pedig a síelés közben.

Olaszország csodálatos hegyvidékei!

Nyáron az olasz hegyek megtelnek túrázókkal, akik élvezik a friss levegőt és a csodálatos látványt. Az egyik legkedveltebb célpont az ország északi részén található Dolomitok. Húzza fel Ön is a túrabakancsot és fedezze fel a hófödte csúcsokat, az alpesi réteket és a festői városokat. Ráadásul számos olyan gyönyörű gleccsertó is található itt, mint a Garda-tó.

Télen pedig a téli sportok szerelmesei veszik birtokba hegyvidéki üdölőhelyeket. Azért érkeznek, ide, hogy élvezzék az olyan világsznívonalú síterepek szolgáltatásait, mint a Cortina 'D'ampezzo. Olaszország egyik legnépszerűbb síterepe 120 kilométernyi kiválóan karbantartott pályával és elképesztő kilátással várja őket.

Kedvelt síközpontnak számít továbbá a Passo Tonale, a tirolban üzemelő Cal Gardena és a lombardiai Livigno. De nem szabad elfelejtkeznünk a Piemontban található Sestriere-ről sem, ami az Alpok egyik legmagasabban fekvő síterepe . Ha pedig a sok sportolás után egy kis kikapcsolódásra vágyik, látogasson el a festői Bormiába, ahol lejtők után a helyi termálfürdő kellemes melegében lazíthatja el izmait.

Vagy válasszon olyan szállodát ami saját wellnessrészleggel rendelkezik, így a kimerítő nap után, csak pár lépést kell majd tennie, hogy a medencékben, a szaunákban vagy a pezsgőfürdőben találja magát.