Romantikus kirándulás Olaszországban

Lepje meg szerelmét egy tökéletes romantikus kirándulással. Foglaljon szállást Olaszországban, és élvezzék együtt a tengerparti sétákat, a helyi borokat és gasztronómiát valamint az autentikus olasz hangulatot. Válassza akár Toszkána szőlőültetvényeit, akár Róma vagy Velence látnivalóit, a hamisítatlan "dolce vitából" mindenképpen hazavihetnek egy darabot.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 1 ajánlat


Mi lehet romantikusabb a tengerparti sétáknál, az ókori városoknál és kiváló éttermeknél, amikben olyan kényelemes egy pohár borral üldögélni a gyertyafényben? Mindez és még sok más is várja a szerelmespárokat Olaszországban. Lepje meg szerelmét egy itáliai utazással és élvezzék együtt a dolce vita minden szépségét.

Felejtkezzenek bele a szerelembe Olaszország legromantikusabb helyein

Olaszország egyik legromantikusabb városa kétségkívül Velence, amit, szűk, egymásba nyíló, erkélyekkel zsúfolt utcák kereszteznek. És nem szabad elfelejtkeznünk a híres csatorna hálózatról sem, amit a romantika egyik szimbólumában, a gondolában ülve ismerhetnek meg. Vagy vegyék az irányt Verona felé, ahol a világ talán leghíresebb romantikus története, a Rómeó és Júlia eseményei játszódtak. Padova városa szintén megér egy látogatást, ami Velencéhez hasonlóan egy gyönyörű lagúnában, 118 szigeten elterülve található.

És ha romantikáról van szó, Toszkána sem maradhat ki. Régóta látogatják a szerelmespárok, hogy együtt gyönyörködjenek a hatalmas szőlőültetvényekben és a világhírű, műemlékekkel zsúfolt városokban. Utóbbiak közül kiemelkedik Firenze, ahol elképesztő galériák és múzeumok rejtik a híres festményeket, freskókat és szobrokat. Nem kell sokat utazni ahhoz sem, hogy a Pisai ferde tornyot is megcsodálhassák. Pisából ráadásul a tengerpart és a színes Cinque Terre is könnyen elérhető. Ha azonban úgy döntenek, hogy a szárazföld belsejében maradnak, hogy a finom helyi borok közelében tölthessék az időt, érdemes olyan szállást foglalni, ami medencével is kedveskedik vendégeinek, hogy a legforróbb nyári napokon ne maradjanak ki a hűsítő mártózásból.