Szállások a német hegyekben

Nyáron csak a hegyvidéki erdőket járná, télen pedig nem indul el sehova sílécek nélkül? Akkor utazzon Németországba, ahol az Érchegység, a Bajor-erdő és az Alpok vonulatai várják. Fedezze fel a természeti kincseket, a látnivalókat és a legjobb síközpontokat párjával vagy családjával együtt.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 3 ajánlat


Németországban számos csodás hegység várja a túrázókat. Fedezze fel Ön is mindazt amit a Szudéták, Bajor-erdő vagy az ország déli részén találhatók a Alpok és a legmagasabb németországi csúcsa, a Zugspitze (2962 m) tartogat.

A német hegyek télen és nyáron!

A német hegyekben nyáron és télen is rengeteg aktív szórakozási lehetőséggel koronázhatja meg kirándulását. Vigye el az egész családot vagy szerelmét egy magashegyi túrára, útközben pedig élvezzék a gyönyörű kilátást. És ne hagyják ki az izgalmas lombkorona ösvényeket, a kilátótornyokat és a mesebeli hegyi kunyhókat sem.

Az Érchegységben megmászhatják a környék legmagasabb hegyét, a Fichtelberget, a Bajor-erdőben pedig a Baumwipfelpfad lombkorona tanösvény, míg az Alpokban pedig a gleccsertavak és az autentikus német konyha felfedezését kötelező felvenni a programlistára. Bármelyik németországi hegység felé veszi is az irányt, a közelben sűrű túra- és kerékpárút-hálózat valamint számos látnivaló áll majd rendelkezésükre.

Télen Németország hegyei megtelnek síelőkkel, snowboardosokkal és sífutókkal, akik a tökéletes hóviszonyok, a modern síközpontok és a gyönyörű táj miatt érkeznek ide. Éljék át Önök is a legszebb téli kalandokat az olyan síközpontok lejtőin mint a Fichtelberg, az Altenberg vagy a Berchtesgaden síterep. Bármelyiket is választják, az egész család szuperül érzi majd magát.