Szállások Németországban két fő részére

A legtöbb turista ismeri Németországot, különösen az olyan híres városokat, mint Berlin, Drezda és München. De az ország azért ettől sokkal több felfedezni valót kínál: gyönyörű természet és számtalan kulturális és történelmi helyszín. Utazzon el kedvesével, barátjával, kollegájával Németországba, és fedezze fel mindezt a szépséget.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 6 ajánlat


Aktív, testmozgással teli nyaralásra vágyik, vagy inkább a termálvízben vagy a napon szeretne sütkérezni? Németországban mindegyiket élvezheti. Az utazási élményeket a legjobb megosztani, ezért menjen el egy kétszemélyes németországi nyaralásra. Egy barátjával, kollégájával vagy családtagjával együtt is élvezheti az ottlétet!

Németország egész évben jó választás

Bár Németország összes szépségét biztosan nem tudjuk megszámolni, néhány azért számszerűsíthető. Ha a kulturális látnivalók szerelmese, és szívesen látogatja meg a kastélyokat, palotákat, műemlékeket és galériákat, biztosan örömmel hallja majd, hogy Németországban lenyűgöző számú, 51 UNESCO-listán szereplő ilyen helyszín található. A leghíresebbek közé tartozik a Würzburgi érseki palota, a Lorschi bencés apátság és a Maulbronni kolostor Baden-Württembergben.

A túrázás, a kerékpározás és a sífutás szerelmesei a 16 nemzeti parkot kereshetik fel, amelyeket különböző nehézségű túraútvonalak szelnek át. De bármi is legyen az, amiért Németországba utazik, a kikapcsolódás garantáltan nem marad majd el. Foglaljon egy saját wellnessközponttal rendelkező szállodában szállást, és biztos lehet benne, hogy a kikapcsolódás garantált. A németországi gyógyfürdők és aquaparkok szintén remek hely a feltöltődésre.

Németország népszerű célpontja a síeléssel töltött nyaralásoknak is. A német hegyek közelsége Csehországgal, joggal vonz ide sok cseh és szlovák síelőt és a téli sportok szerelmeseit. A legközelebbi sípályák az Érchegységben találhatók, amelyet a német oldalon Erzgebirge-nek neveznek. A Sumava mellett fekvő Bajor-erdő hegyei sem maradnak el sem a távolság, sem a síterepek és szolgáltatások minősége tekintetében. Látogasson el egy németországi síterepre és hozza ki a legtöbbet a téli vakációból.