Tengerparti nyaralás gyermekek számára ingyenesen

Idén a tengerparton nyaralna családjával együtt? Válasszon azon ajánlatainkból, amelyek gyermekek számára ingyenesek. Az így megtakarított pénz biztosan jól jön majd a kirándulások vagy a fagylaltozások esetén.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 71 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A Hotel Pinija lenyűgözött minket, és teljesen megérdemli a 4*-ot! A szállodát nemrég felújították, így a szobánk teljesen megújult. Minden vendég számára tartogatnak valami meglepetést (minigolf, tenisz, bárok, éttermek, táncestek, gyermekprogramok, medencék, SPA). A szálloda egy csodás félszigeten található így a tenger és a gyönyörű strandok veszik körül. A félpanziónak köszönhetően valóságos lakomákban volt részünk. A reggeli és a vacsora kínálatában minden volt, amit csak el lehet képzelni! Csodafinom desszertekkel is kényeztettek, így édes befejezése volt minden napnak.”

Nikola Průdková
Nikola Průdková
Pénzügyi csapat


A tengerparti nyaralás mindig felejthetetlen élmény, különösen a gyermekek számára, akik a kirándulásból hazatérve minden barátjuknak elmesélik a nagyszerű élményeket. Válogasson a gyermekek számára ingyenes tengerparti üdüléseket tartalmazó ajánlataink között, és lepje meg gyermekeit álmaik utazásával.

Hol várja Önt és gyermekeit a tökéletes tengerparti nyaralás?

Ha a Travelking weboldalán keresztül szeretné kiválasztani a következő családi tengerparti nyaralás helyszínét, akkor nem egy lehetőség közül választhatja majd ki az Önöknek legmegfelelőbbet. Döntsön akár Horvátország, Olaszország, Szlovénia vagy akár Lengyelország mellet, a kristálytiszta tengert, a káprázatos strandokat, a gyerekeknek szóló látnivalókat valamint a kellemes, éttermekkel és üzletekkel teli sétányokat sehol sem kell majd hiányolnia. Azt a pénzt amit pedig a gyermekek ingyenes szállása miatt takarít meg akár érdekes kirándulásokra fordíthatja, amelyek során Ön és gyermekei együtt fedezhetik fel a tengerpart rejtett kincseit.