Vízparti pihenés Ausztriában

Csillogó vízfelület, kellemesen meleg víz és puha fűvel borított strandok - ez mind tökéletes helyszín ahhoz, hogy kiterítsen egy pokrócot és pihenjen a vízparton. Ilyen lehet egy igazi kikapcsolódás egy ausztriai vízparton. Válasszon szállást egy tó közelében, és élvezze az ausztriai nyár minden szépségét.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 8 ajánlat


A nyár közeledtével itt az ideje, hogy nyaralást válasszon. Ha idén nem csábítja a trópusi hőség, de egy jó kis nyári fürdőzésről sem szeretne lemondani, látogasson el Ausztriába! A kristálytiszta tavak és a minőségi gyógyfürdők gondoskodnak majd a vízi szórakozásról.

Hová menjünk Ausztriába fürödni?

Ha azt mondjuk, hogy "nyaralás Ausztriában", elsőre sokunknak a magas hegyekben való túrázás és a természeti szépség felfedezése jut eszébe a túraútvonalak mentén. A nyári kirándulásokhoz azonban a felfrissülés is hozzátartozik - és Ausztria legjavát a tavaknál találja! A magas hegyek közepén számos szikrázó tó található, amelyek hihetetlenül tiszta vízzel rendelkeznek, így ideálisak a fürdőzéshez is. Na sikerült elcsábítanunk?

De ha a forró nyár közepén mégis rosszra fordulna az idő, ne essen kétségbe. Vigye el az egész családot a híres osztrák termálfürdőkbe, és pihenjen a gyógyító vízben, miközben a gyerekek a vízi csúszdákon tombolhatják ki magukat A közvetlenül a medencéből nyíló kilátás a hegycsúcsokra felejthetetlen élmény lesz. A szállodában található wellness-részleg pedig szintén tökéletes kikapcsolódást biztosít majd.