Wellness élmények két fő részére all inclusive ellátással

Lepje meg párját egy jól megérdemelt wellness élménnyel, amit az all inclusive ellátás tesz tökéletessé. Önöknek nem lesz más dolga csak pihenni a wellnessrészlegben, élvezni az étkezéseket ami után egy pohár bor mellett idézhetik fel kapcsolatuk meghitt pillanatait.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 10 ajánlat


Egy tökéletes utazással lepné meg kedvesét? Váltsa valóra álmát és vegyen részt párjával egy hamisítatlan wellness-üdülésen, amikor nincs más dolguk, mint a szaunákban és a pezsgőfürdőben pihenni, hiszen csomagban foglalt all inclusive étkezéssel megspórolhatják a főzés vagy az étteremválasztás fáradalmait.

Tökéletes romantika egy wellness üdülésen

Nincs is jobb, mint az évfordulót, a Valentin-napot vagy egy születésnapot egy különleges helyen megünnepelni partnerével. Csak Önökön múlik, hogy az aktív pihenést vagy a teljes kikapcsolódást részesítik előnyben. A wellnessközpont hangulata gondoskodik a romantikáról, a masszázsok vagy a kezelések során pedig gyorsan elfelejthetik a mindennapok problémáin

Az all inclusive étkezés biztosítja, hogy egy pillanatra sem maradnak éhesen a kirándulás alatt. Tartózkodásuk minden napját gazdag reggelivel kezdhetik, az ebéd és a vacsora alkalmával pedig ínycsiklandozó fogásokat kóstolhatnak. Ráadásul a főétkezések között különféle harapnivalókból és italokból is csemegézhetnek. Ha pedig valami igazán extra élményre vágynak, válasszanak a romantikus üdüléseink közül, ami során gyakran egy romantikus vacsora vagy egy üveg bor is a csomag részét képezi.