Wellness pihenés az Adrspach sziklavárosnál

Egy nem mindennapi nyaralást keres? Kiránduljon el az Adrspach-Teplice-sziklákhoz, és fedezze fel a Európa egyik legnagyobb és leglátványosabb sziklavárosát. A természeti kirándulásokat összekapcsolhatja a pezsgőfürdőben vagy a szaunában való pihenéssel, és pontosan azzal kényeztetheti magát, amire teste és lelke vágyik. Válasszon az Adrspachban található wellness-üdüléseink közül.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 0 ajánlat

Nem találunk tartózkodást a kiválasztott kritériumok alapján, kérjük próbáljon módosítani a megadott feltételeken.Adrspach Csehország keleti részén, a Broumovsky-fennsíkon rejtőzik, amely már messziről vonzza a turistákat. Ha szeretne valami érdekeset felfedezni a nyaralás során, és egy kis időt eltölteni a friss levegőn, akkor ez a megfelelő választás az Ön számára. Ha ajánlatunkból egy nagyszerű wellness üdülést választ Adršpachban, akkor a sziklák között tett barangolás után egy privát pezsgőfürdőben vagy szaunában pihenhet, és ellazíthatja feszült izmait egy aktívan eltöltött nap után.

Wellness üdülés Adršpachban - pihenés a sziklák árnyékában

Adršpachnál és környékénél szebb helyet nem is találhatna a pihenéshez. Kényeztesse magát wellness kezelésekkel, masszázsokkal és pezsgőfürdővel vagy szaunával egész évben. A környékbeli turisztikai célpontoknak köszönhetően tökéletesen kiegyensúlyozott, mindent magában foglaló nyaralást élvezhet. Az, hogy hogyan kombinálja a környékbeli tevékenységeket és a hotel wellness részlegében való pihenést, csak Önön múlik. Ha a korlátlan wellness-t választja, nem kell elhagynia a szállodát.

A sziklák között rengeteg érdekes hely várja. Adrspach már a 18. század óta lenyűgözi a zarándokokat, és bizonyára Önt is lenyűgözi majd. Gyermekei is élvezni fogják a sziklavárosban tett sétát, és kitalálhatják, hogyan néznek ki az egyes sziklák.

Elmehetnek a sziklatóhoz is, amely bár elég magasan van, egy létrán kell kalandozni, hogy feljussanak oda. További vonzó kirándulóhelyként érdemes megemlíteni az Adrspach vár romjait vagy a csodálatos Adrspach-vízesést.