Wellness pihenés az Érchegységben

Egy felejthetetlen wellness-üdüléshez látogasson el a csehországi Érchegységbe, és élvezze a kellemes pillanatokat a természetben, ahol mély erdők, tőzeglápok és számtalan kirándulóhely várja majd. Télen havas élményekben lehet része, és a hegyekben való aktív nap után a pezsgőfürdőben vagy a szaunában pihenhet.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 6 ajánlat


Az Érchegység környezete ideális a nyári és téli üdülésre egyaránt. Jöjjön el az egész családdal és együtt élvezhetik a friss levegőn töltött időt. Egy wellness pihenés egész évben jó választás. A testet és a lelket is feltölti a pihenés egy pezsgőfürdőben, vagy a szaunában.

Felejtse el a borongós hangulatot, irány az érchegységi idill!

Az Érchegységben biztosan nem fog unatkozni. A határvidéket túra- és kerékpárutak szelik át, amelyek a legérdekesebb turisztikai célpontokon és látnivalókon vezetnek keresztül. Nyáron túrázhat a hegyekbe, és csodálatos kilátást élvezhet a zöldellő tájakra. A legnagyobb kihívást a legmagasabb hegy, a Klínovec (1 244 m tengerszint feletti magasság) jelenti. Télen síelhet, snowboardozhat vagy kipróbálhatja a helyi sífutópályákat is.

A hegyi ösvényeken eltöltött idő után értékelni fogja a lehetőséget, hogy igazán kikapcsolódjon. Válasszon a wellness-üdülések közül, és engedje, hogy teste és lelke is kikapcsolódjon a szálloda medencéjében. Ha teste gyógyulni vágyik, akkor látogasson meg egy gyógyfürdőt Jáchymovban, Teplicében vagy Klášterec nad Ohříban. Ezekben a romantikus fürdővárosokban masszázsok, vagy különféle kezelések is várják, hogy feltöltődhessen energiával és segítsenek a különböző egészségügyi problémáin.

Milyen programok várják az Érchegységben? A kelet-csehországi hegyvidék egykor fontos bányászati terület volt, ezért a mai napig jól megőrzött bányákat látogathat meg. Az Érchegység természeti látnivalói is megérnek egy látogatást, ne hagyja ki a Božídar tőzegmocsár, a Prebuz Natúrpark, Blatenský kilátorony, vagy a Plesivec-csúcs meglátogatását.