Wellness pihenés Český Krumlovban

Romantikus utcák, illatos kávézók és végtelen kényeztetés. Töltsön el egy wellness-üdülést Český Krumlovban, és élvezze a jólét kellemes pillanatait az egyik legbájosabb cseh városban. Látogasson el a várhoz, tekerjen a környékbeli kerékpárutakon, és hagyja maga mögött minden gondját a pezsgőfürdőben vagy a szaunában.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 2 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Tökéletes szálloda, már háromszor jártam itt. Nagyszerű választékkal rendelkeznek a finom ételek terén. A négyéves lányom nagyon örült a tematikus szobáknak, és nagyon élvezte a medencéket. A fürdőben minden megtalálható, amit csak kívánni lehet. És minden napot még élvezetesebbé tesznek egy délutáni snackkel. Nagyon ajánlom ezt a helyet, érdemes meglátogatni.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető


Český Krumlov az egyik leglátogatottabb hely Csehországban. Nem csoda, hiszen rengeteg látnivalót kínál. A történelmi és építészeti szépségek teljesen leveszik majd a lábáról, aminek köszönhetően Český Krumlov méltán szerepel az UNESCO listáján. Ráadásul itt az év bármely szakában magába szívhatja a romantikus hangulatot és élvezheti a helyi gasztronómiát.

Wellness pihenés Český Krumlovban, Dél-Csehország gyöngyszemében

Ha Dél-Csehországba utazik, nem szabad kihagynia a romantikus Český Krumlov városát, és ha úgy dönt, hogy több napot is szeretne itt tölteni, higyje el, nem fogja megbánni. Válassza kínálatunkból a wellness üdülések egyikét Cesky Krumlovban, és hagyja magát kényeztetni. Felejtse el a stresszt és a mindennapi gondokat, és pihenjen a szállodában, kényeztesse magát masszázsokkal, kezelésekkel vagy relaxáljon az úszómedencében. A pezsgőfürdőben vagy a szaunában is feltöltődhet.

Ha gyermekekkel keres wellness szállodát Český Krumlovban, válasszon személyesen ellenőrzött üdüléseink egyikét, ahova gyermeke ingyen tarthat Önnel. Mindenről gondoskodunk, amire szüksége van, és választhat félpanziós és teljes ellátás közül, így gondtalanul élvezheti a finom ételeket. Egy kávéért és egy jó ebédért pedig irány a városközpont, ahol számtalan hangulatos étterem és kávézó várja.

Ha már eleget pihent, felkeresheti az azonos nevű kastélyt, amely a Moldva folyó fölé magasodik. A várkomplexum a második legnagyobb Csehországban, és Közép-Európa legjelentősebb történelmi műemlékei közé tartozik. A mesebeli kastély kihagyhatatlan színes tornyával uralja a várost, és mesei hangulatot kölcsönöz neki. Azonban Český Krumlov központjában is érdekes történelmi és kulturális emlékeket fedezhet fel.