Wellness pihenés Kelet-Csehországban

Kelet-Csehország - egy olyan régió, ahol egy helyen élvezheti az aktív pihenést és a minőségi kikapcsolódást. A friss hegyi levegő, a varázslatos természet és a gyönyörű történelmi városok várják az idelátogatókat. Válasszon a kelet-csehországi wellness-üdülések közül, és kényeztesse magát néhány gondtalan nappal szeretteivel. Fűszerezze meg egy masszázzsal vagy egy kényeztető kezeléssel, és a mosoly soha nem fog eltűnni az arcáról.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 18 ajánlat


Nincs ötlete, hogy Csehország melyik részét látogassa meg? Vegye ezúttal az irányt Kelet-Csehország felé, ahol számtalan turisztikai célpont várja majd. A Sas-hegység, Pardubice, Náchod, Dolní Morava vagy Litomyšl - ezek a vonzó kelet-csehországi régió fő látványosságai. Látogasson el ide az egész családdal vagy kedvesével és élvezze a zavartalan pihenést.

Lélegezze be a friss levegőt és töltődjön fel a pezsgőfürdőben...

A Kelet-csehországi wellness üdülések az év bármely szakában jó választás lehet. Nyáron élvezheti a kültéri és beltéri medencéket, míg télen a sípályákon vagy sífutáson töltött nap után fogja értékelni a saját pezsgőfürdő vagy szauna elérhetőségét. Itt nemcsak a szállodában, hanem a gyönyörű hegyi tájakon vagy hangulatos városokban sétálva is romantikus élményekben lehet része.

Kelet-Csehországban a wellness-üdülések széles választékából választhat. Ha Ön az igazán jó ételek szerelmese, akkor válassza a teljes ellátást vagy a bőséges kontinentális reggelit kínáló szállást. Ha egy fárasztó héten van túl, akkor igazán értékelni fogja a korlátlan wellnesst, amely segít majd, hogy teljesen feltöltődhessen. Mindezt kombinálhatja a Sas-hegységben vagy a Kralický Sněžník buja tájain tett kirándulásokkal.

Mit nem szabad kihagyni, ha Kelet-Csehországba látogat? Ha szereti a városokat bebarangolni és hangulatos kávézókat és történelmi emlékműveket felfedezni, látogasson el a mézeskalácsos Pardubicébe vagy a zenés Litomyšlbe. Ha a természetért rajong, fedezze fel a Sas-hegységet, és látogasson el a hegység legmagasabb pontjára, a Velká Deštná csúcsára, vagy Dolní Morava-ra, ahol felfedezheti a világ egyik legújabb és leghosszabb függőhídját.