Wellness pihenés Znojmóban

Kóstolja meg a híres znojmói marhaszeletet, és fedezze fel mindazt, amit Dél-Morvaország kínál. Minden romantikus lélek, aki egy pohár finom borra és zavartalan kikapcsolódásra vágyik, szeretni fogja ezt a vidéket. De az aktív pihenés kedvelői sem fognak unatkozni és egy fárasztó nap után kipihenhetik fáradalmaikat a pezsgőfürdőben vagy a szaunában. Válasszon egy wellness üdülést Znojmóban, és élvezze a felejthetetlen pillanatokat a gyönyörű környezetben.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 0 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Tökéletes szálloda, már háromszor jártam itt. Nagyszerű választékkal rendelkeznek a finom ételek terén. A négyéves lányom nagyon örült a tematikus szobáknak, és nagyon élvezte a medencéket. A fürdőben minden megtalálható, amit csak kívánni lehet. És minden napot még élvezetesebbé tesznek egy délutáni snackkel. Nagyon ajánlom ezt a helyet, érdemes meglátogatni.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető


Napfényes szőlőskertek, jókedv, vendégszerető emberek és gyönyörű természet. Talán így lehetne a legjobban jellemezni Znojmót és Dél-Morvaországot. Válasszon egy wellness üdülést Znojmóban, higyje el nem fogja megbánni. Utazzon el Dél-Morvaországba, ahol az év bármely szakában élvezheti az ottani szépségeket.

Wellness üdülés Znojmóban - pihenés egy borparadicsomban

Dél-Morvaország a pihenés paradicsoma. Fedezze fel a znojmói és környékbeli wellness-üdülések széles választékát, ahonnan az összes vonzó turisztikai célpont könnyen elérhető közelségben van. Induljon délre szerelmével, és élvezze a meghitt pillanatokat egy privát pezsgőfürdőben vagy szaunában. Vagy hozza el az egész családot, és pihenjen a úszómedencében, a gyerekeket pedig a szállodában található gyereksarok szórakoztatja majd. Spórolhat is, válasszon olyan szállást, ahol gyermekei ingyenesen tarthatnak Önnel.

Znojmó nemcsak történelmi központjával, amelyet a Szent Miklós-templom ural, hanem kiváló regionális borával is teljesen leveszi majd lábáról. A borok szerelmeseinek érdemes odafigyelniük, mert a znojmói szállások közül találhatnak olyat, ahol egy borkóstoló, egy borospince látogatás, vagy egy borbekészítés a szobában is szerepel a csomagtartalomban. Egy pohár fehérbor, pihenés a pezsgőfürdőben a szeretett emberrel - ha létezik a hetedik mennyország, az biztosan valahogy így nézne ki.

Dél-Morvaország számos lehetőséget kínál a természet felfedezésére is. Tegyen egy sétát a Dyje folyó mentén, vagy látogasson el a Podyjí Nemzeti Parkba, amely Znojmó közvetlen közelében található. Gyönyörű látnivalók, kerékpárutak és vadlovak várják Önt. A történelmi látnivalókért kiránduljon el a Novo Hrádek v Podyjí vár romjaihoz, a Znojmói várhoz vagy a Znojmói földalatti labirintusaihoz.