Wellness üdülések all-inclusive ellátással

Ha utazni készül válassza a legjobbat, hiszen megérdemel egy kis kényeztetést a rohanó hétköznapok után. Az all-inclusive ellátásnak és a fantasztikus wellness-részlegnek köszönhetően ezekben a szállodákban Önnek nincs más dolga mint pihenni és hagyni, hogy a hétköznapok stressze egy csapásra elpárologjon.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 10 ajánlat


Szeretne tökéletes kikapcsolódást élvezni a szálloda wellness-központjában, ahol teljes mértékben feltöltődhet, és nem kell aggódnia az étkezés miatt sem, hogy mit főzzön, melyik étterembe menjen stb.? A megoldás egy wellness üdülés all inclusive ellátással lesz.

All inclusive + wellness = tökéletes párosítás

Indítsa napját egy nagyszerű büféreggelivel, majd lazuljon el egy professzionális masszázs közben, mártózzon meg a pezsgőfürdőben, vagy relaxáljon a szaunában.

Ebéd előtt lesz ideje egy laza fürdőzésre is a medencében, vagy pihenhet a napozóteraszon lévő napozóágyakon, hiszen az étkező mindössze néhány lépésre lesz. Az ebédet pedig közvetlenül a szállodában szolgálják fel!

Ezután a fürdőben vagy a gyógyfürdőben stresszmentesen élvezheti a lazítást, hiszen nem kell kiválassza a megfelelő éttermet és időre odaérnie. Kényelmesen átsétálhat a szálloda éttermébe, ahol a vacsorát is, (általában svédasztalos formában) szolgálják fel.

Ezenkívül a megfelelő hidratációról is gondoskodnak a szállodában, hiszen az alkoholmentes italok (kávé, tea, víz, gyümölcslevek, szénsavas üdítők, ...) széles választéka várja, ráadásul gyakran a helyi bort és sörök is az all inclusive ellátás részét képezik.