Hétvége Budapesten

Budapest tökéletes célpont egy hétvégi kiránduláshoz. A Duna-parti város számos kivételes látnivalóval, elsőrangú termálfürdővel és a híres magyar konyhaművészettel várja a látogatókat. Foglaljon szállást a Travelking segítségével és élvezze mindazt amit a főváros tartogat.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 17 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon jól éreztem magam a Hotel Stációban töltött idő alatt, és nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, aki Budapestre szeretne látogatni. Itt garantált a minőség, ráadásul remek áron. Budapest gyönyörű szép. Láttam a belvárost, a Parlament épületét, a Halászbástyát, és sétáltam a Duna-parton is. De rengeteg látnivaló van még, úgyhogy mindenképpen vissza szeretnék majd egyszer jönni.”

Martin Dittert
Martin Dittert
Értékesítési csapat
A Travelking által ellenőrizve

“A Hotel Aquincumban eltöltött idő csak bebizonyította számomra, hogy Budapest a legrosszabb időjárás esetén is remek kikapcsolódást kínál. A bőséges svédasztalos reggeli során kellő energiával telve tudtuk felfedezni az ország fővárosát. A kalandoktól teli nap után pedig a termálmedencékben melegedhettünk fel. A szobánk igazán fényűző, az ágyunk pedig nagyon kényelmes volt, amin nagyon jókat tudtunk aludni. Kellemes meglepetés volt a szobába bekészített vörösbor is, amit a Duna-partra néző kilátás közben fogyasztottunk el éjszaka. A közeli kirándulások közül mindenképpen ajánlanám a Margitsziget meglátogatását, ami pont a szállodával szemben van. ”

Eliška Kordulová
Eliška Kordulová
Marketing csapat


Egy remek célpontot keres egy rövid, csupán egy hétvégére szóló kiránduláshoz és nem akar külföldre utazni? Ne féljen a nyilvánvalót választani, és foglalja le Budapesti szállását a Travelking segítségével. A fővárosban ugyanis számtalan világszínvonalú látnivaló várja. A leghíresebbek ráadásul olyan közel találhatóak egymáshoz, hogy akár gyalogosan is bejárhatja őket. A művészetkedvelőknek pedi kötelező a legjobb Budapest galériák és múzeumok meglátogatása, hiszen ezekben a világ leghíresebb művészeinek alkotásait tekintheti meg. Ha viszont csak a pihenés élményét emelné új szintre, akkor vásároljon belépőt a számos budapesti fürdő egyikébe. Akár aktív, akár kikapcsolódásban gazdag kiránduláson vesz majd részt, ne felejtse el megkóstolni a budapesti konyhaművészet legjavát sem.

Mit tartogat Önnek egy budapesti hétvége?

Budapest – sok más mellett – termálfürdőiről is ismert, így nem csoda, hogy kiváló alkalmas egy egy wellness üdülés megvalósításához. Próbálja ki az olyan legendás városi fürdőket, mint a Széchenyi, a Lukács vagy a Rudas De az sem kizárt, hogy a pezsgőfürdő, a szaunában és a medencék melegét közvetlenül a szállodában élvezhesse, hiszen ajánlataink között számos olyan szálloda szerepel ami saját wellness részleggel rendelkezik. És nem is lehet jobbat elképzelni, mint mikor egy városnézéssel töltött nap után, csak pár lépést kell tennie a szobájától és máris valamelyik szaunában nyújtóztathatja ki elfáradt végtagjait.

Nem szeretné elpazarolni idejét azzal, hogy állandóan éttermeket keres, de nem szeretne kimaradni sem a gasztronómiai élményből amit Budapesten élhet át? Ebben az esetben válasszon olyan szálláshelyet ahol félpanziós ellátást biztosítanak a vendégeknek. A napot így egyszerűen kezdheti egy finom reggelivel, és a vacsora miatt sem kell aggódnia.

Budapestet ráadásul a rengeteg zöld terület, a parkok és a változatos elérhető programok teszik kiváló helyszínné a gyerekekkel való utazáshoz is. Ha családjával együtt indulna útnak, akkor mindenképpen érdemes a gyermek számára ingyenes ajánlatainkat is áttekinteni. Az így megtakarított pénz biztosan jól fog jönni a budapesti hétvégén!

Egy év több mint ötven hétvégét tartalmaz, ha a többin is szeretne hasonló élményeket átélni inspirálódjon a legjobb hétvégi programokról szóló blogbejegyzéseinkből!