Hétvégi pihenés Csehországban

Fedezze fel Csehországot. Látogasson el a természetbe, menjen el egy városnézésre vagy pihenjen egy gyógyfürdőben.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 216 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Most először jártunk Karlovy Varyban, és élveztünk minden itt töltött percet. A szálloda a városközpont közelében, szép környéken található. A legnagyobb hatást a wellness gyakorolta rám - a fürdő és a masszázs, a medencében és a pezsgőfürdőben való lazítás és a kávézóban való üldögélés is kellemes volt. A szoba igazán tágas, a kényelmes ágyak és az erkély pedig felülmúlta a várakozásainkat. A belváros, az oszlopcsarnokok és a közeli Pilsen sörfőzde mindenképpen megér egy kirándulást.”

Nikol Chrástová
Nikol Chrástová
Marketing csapat


Akár kirándulásra, akár pihenésre használja a hétvégéit, kár lenne nem utazásra fordítani a szabadnapokat. Egy hosszú hétvége Csehországban időt adhat arra, hogy új érdekes helyeket fedezzen fel, vagy visszatérhet a már megkedvelt helyekre is. Hogy a városokat, a természetet vagy a gyógyfürdőket látogatja inkább, az csak Önön múlik.

Mire elég egy hétvége Csehországban?

Szívesebben tölti szabadidejét a természetben? Akkor válasszon a cseh hegyekben található szállást, az lesz az ideális választás az Ön számára.

Ha szabadnapjain szeretné kicsit maga mögött hagyni a mindennapokat és pihenni, nincs is jobb, mint egy wellness-üdülést választani. A szálloda szaunájában, pezsgőfürdőjében vagy úszómedencéjében töltött pihenés után tele erővel és energiával térhet vissza a munkába. A tökéletes kikapcsolódásért azonban látogasson egyenesen a cseh gyógyfürdőkbe, ahol megtapasztalhatja gyógyító ásványvízforrások erejét.

A hétvége remek alkalom arra, hogy egy mozgalmas munkanap után kikapcsolódjon és csodálatos időt tölthessen el párjával. Ezért kínálunk romantikus kiruccanásokat, amely akár csodálatos ajándék is lehet kedvese számára.

Nem kell bébiszittert keresnie négylábú kedvencének sem a hétvégére! Vigye el őt is bátran egy csehországi pihenésre. Élvezni fogják az új helyek közös felfedezését!