Medencés szállások a Sumava Nemzeti Parkban

A Sumava tökéletes választás egy aktív és pihentető nyaraláshoz egyaránt. Válasszon a kínálatunkban szereplő, medencés sumavai üdülések közül, és élvezze egy helyen a kikapcsolódást és a vízi szórakozást.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 2 ajánlat


A Sumava a túrázás paradicsoma, amely különböző lehetőségeket kínál egy élményekkel teli felejthetetlen nyaraláshoz. Akár a nagyobb kihívást jelentő túrákat kedveli, akár a nyugodt sétákat, kirándulásai során megcsodálhatja a természetet, vagy felfedezheti a várakat, kastélyokat és festői dél-csehországi városokat is. Már az első túra alkalmával beleszeret a Sumavába, fedezze fel az erdős hegyeket, tegyen egy sétát a Vydra folyó vad zuhatagainál, vegyen egy pillantás a gleccsertavakra és az Alpok lélegzetelállító csúcsaira.

Ha azonban a víz szerelmese, akkor értékelni fogja a lehetőséget, hogy úszással teheti még élvezetesebbé az itt tartózkodását. Nézzen szét Sumavai üdüléseink között, ahol ráadásul a szálláson medencét is talál. Így közvetlenül a szállodában akkor úszhat, amikor csak akar, és a beltéri medencével rendelkező szállások esetében az időjárás szeszélyeitől függetlenül is várják a vízi élmények. Lehet, hogy az úszás után szívesen lazítaná izmait a szaunában, ezért olyan szállodák is érdekelhetik, amelyekben nemcsak medence, hanem szauna is található. Garantált, hogy egy ilyen nyaralásból újult erővel és energiával telve tér majd vissza!