Romantikus szállások Dél-Csehországban

Dél-Csehország tökéletes egy romantikus kikapcsolódáshoz. Lélegzetelállító természet, mesebeli kastélyok és várak, történelmi városok és ízletes helyi konyha - mindez Dél-Csehországban várja Önt és kedvesét.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 17 ajánlat


Olyan helyet keres, ahol Ön és kedvese végre csak egymással törődhet? Dél-Csehország tökéletes a szerelmesek számára! Akár a természetben, akár városnézéssel szeretnék tölteni az időt, vagy csak a pihenésre vágynak, Dél-Csehországban rengeteg lehetőség van arra, hogy megtervezhesse a tökéletes kiruccanást kettőjüknek!

Hová menjen romantikázni Dél-Csehországban?

Dél-Csehországban találja Csehország egyik legromantikusabb helyét. Ez Český Krumlov városa, amely szűk utcáival tökéletes egy romantikus kétszemélyes sétához. Miután felfedezték a festői történelmi központot és meglátogatták a lenyűgöző Krumlov várkastélyt, töltődjenek egy gyertyafényes vacsora közben a számos kiváló étterem egyikében, ahol megkóstolhatják a helyi halakból készült híres dél-csehországi specialitásokat.

A Sumava Csehország egyik legnagyobb természeti kincse. Ha Ön és kedvese inkább a vidéki barangolást kedveli, ez a dél-csehországi hegység tökéletes hely lesz egy romantikus kiruccanásra. Mély erdők, illatos rétek, elveszett völgyek, eltűnt falvak és dombos horizontok egyszerűen teljesen leveszik majd a lábáról.

Akár a gyönyörű dél-csehországi természetben tölti az idejét, akár inkább a mesei kastélyok és várak meglátogatását választja, esténként biztosan nem fog nemet mondani egy kényeztető wellnessnek. A szaunában, a pezsgőfürdőben vagy az úszómedencében való kikapcsolódás után reggelre úgy fogja érezni magát, mintha újjászületett volna, így maximálisan feltöltődve kezdhet neki majd a másnapnak.