Szállások a Sumava Nemzeti Parknál két fő részére

A Sumava ideális hely az aktív, illetve a pihentető kikapcsolódáshoz, ahonnan úgy térhet majd haza, mintha csak kicserélték volna. Akár partnerével, akár barátjával vagy kollégájával megy nyaralni, a két személyre szóló sumavai üdülések széles választékából biztosan talál majd kedvére valót.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 5 ajánlat


A Sumava különösen varázslatos természetével vonzza a látogatókat, amely tele van mély erdőkkel, tavakkal és varázslatos tőzeglápokkal. Itt számtalan kilátótornyot és kilátópontot talál, ahonnan úgy láthatja az egyedülálló sumavai tájat, mintha csak a tenyerében tartaná. Számos vonzó kirándulási célpontot is felfedezhet, például romok, várak, kastélyok és műemlékekkel teli történelmi városok formájában. A sumavai régió minden szépségét legjobban egy jó társaságban élvezheti, ezért válasszon két fő részére szóló ajánlataink közül!

Hova érdemes ellátogatni két főnek a Sumavában?

Akár a túrázást és sportolást, akár a városnézést részesíti előnyben útitársával, nem szabad megfeledkezni a megfelelő kikapcsolódásról. Hol máshol élvezhetné ezt jobban, mint egy wellness-részlegen közvetlenül a szállodában. A pezsgőfürdő, a szauna vagy az úszómedence a megfelelő hely a test és a lélek ellazítására. Ha ehhez még a masszázsokat és wellness kezeléseket is hozzáadjuk, akkor megvan a tökéletes kombináció egy tökéletes kétszemélyes kiruccanáshoz!

Köztudott, hogy a Sumava ideális úti cél a gyermekes családok számára is. De tudta, hogy kiskedvencét is magával viheti? Kímélje meg magát attól, hogy azon töprengjen, ki vigyáz majd kedvencére amig Ön távol van és vigye magával egy sumavai szállodába, ahol szívesen látják a négylábú vendégeket is.