Tengerparti nyaralás Olaszországban

Homokos és kavicsos strandok, szuper apartmanok és a csodás strandok teszik az olaszországi nyaralást az egész család számára tökéletes nyári élménnyé. Ne várjon tovább, válasszon egyet ajánlataink közül és térjen haza aranybarnán a kriuccanásról!

Ajánlatok betöltése...

Összesen 4 ajánlat


Milyen lenne egy olaszországi nyaralás a tengerpart nélkül? Jobb ha nem is képzeli, inkább válasszon egyet a számtalan tengerpari ajánlatunk közül és élvezze a napsütést, az azúrkék habokat és az utánozhatatlan olasz konyha legjavát!

Olaszország - tenger, pizza, dolce vita!

Mindig érdemes Olaszországba utazni, de talán legjobb ha nyáron fedezi fel az olasz csizmát. Meglátja majd, a hosszú nappalokat, az igazi olasz fagyit és a frissítő habokat nem lehet megunni egyhamar.

Ha az egész családdal érkezik, ne hagyja otthon a kutyáját sem, aki ugyanúgy élvezi majd az itáliai üdülést. Ráadásul így a kutyaszitter keresésre sem kell időt fecsérelnie, és abban is biztos lehet, hogy kedvence kifogástalanul érzi magát, hiszen mindig önnel lesz majd, akár a szállodában vagy a vendégházban tölti az időt, akár a városban vagy a tengerparton barangolnak.