Szállások Trebicben

A Cseh Köztársaság legfontosabb UNESCO műemlékei között tett kirándulása során semmiképpen sem szabad kihagynia Vysocina délkeleti sarkának ékkövét, Trebicet. Ez a város 1101 óta található a Jihlava folyó két partján, amely mind a turisták, mind az aktív kikapcsolódás, mind a történelem és a városnézés szerelmesei számára kínál majd valamit.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 3 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Tudta, hogy a trebici természetet a Cseh Köztársaság legtisztább régiójaként ismerik? Ráadásul számtalan túra- és kerékpárútvonal is átszeli. A történelmi központot olyan gyöngyszemek is díszítik, mint a St. Procopius bazilika, amely ráadásul szerepel az UNESCO rangos műemléklistáján is, itt találja a jelentős bencés kolostort és a gyönyörűen megőrzött zsidónegyedet is egy hátsó zsinagógával. Egyszóval, Trebicben minden adott egy változatos nyaraláshoz!

Mit érdemes megnézni Trebic városában?

Ha a fő cél a város történelmét megismerni, akkor keressen szállást a központ közelében. Így közel lesz minden fontosabb látnivalóhoz, beleértve az UNESCO listáján szereplő emlékműveket is.

A pihenni vágyók számára több wellness-szálloda áll rendelkezésre, ahol a környéken vagy a Bašta parkban tett séta után kikapcsolódhat. Ez a különleges park az egykori városfalakon helyezkedik el, amely lélegzetelállító kilátást nyújt a környező vidékre. Ha két keréken fedezné inkább fel a vidéket, keressen olyan szállást, ahol lehetőség van kerékpár tárolására vagy kerékpárkölcsönzésre is.

Ha inkább kedvesével töltene el egy romantikus pihenést, akkor olyan szállodát ajánlunk, amely privát wellnessel is rendelkezik.