Wellness pihenés a Jizera-hegységben

A Jizera-hegység sok természetkedvelőnek fog örömet okozni. Hegyi rétek, mesés kilátások, tőzeglápok és modern kilátótornyok - mindez várja, ha egy wellness-üdülésre indul a Jizera-hegységben. A szálloda wellness-részlegén való pihenést megszakíthatja túrázással vagy kerékpározással és felfedezheti az érintetlen természetet.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 8 ajánlat


Csehország legészakibb részén található a Jizera-hegység Tájvédelmi Körzet. A területet az ikonikus Jested hegy uralja, amely Liberec fölé magasodik. De a Jested meghódításánál itt sokkal több minden várja. A sport és az aktív pihenés szerelmesei, valamint azok, akik pihenni és feltöltődni szeretnének például a pezsgőfürdőben vagy a szaunában, mind megtalálják a kedvükre valót.

Minőségi pihenés a fenséges Jested által őrzött hegyvidéki tájban

A Jizera-hegységben kivételes pillanatokat élhet át a tiszta természet szívében. Egész napokat tölthet túrázással vagy kerékpáron, és felfedezheti a környező hegyeket. Télen nem hagyhatja ki a csodálatos lejtőket sem. Ha egy wellness üdülést választ a Jizera-hegységben, akkor egy olyan helyen pihenhet, ahol feltöltődhet a hegyekben töltött aktív nap után.

A Jizera-hegységben található wellness-üdülések mindent megadnak majd Önnek, amire egy tökéletes kikapcsolódáshoz szüksége lehet. Pihenhet a szálloda medencéjében, a privát pezsgőfürdőben vagy a finn szaunában. Választhat egy kényeztető masszázst is, hogy pihenését egy következő szintre emelje. Természetesen a jó ételek sem hiányozhatnak, választhat félpanziót vagy teljes ellátást kínáló szállások közül.

És hogy hová érdemes kirándulni? Ha már megnézte a leghíresebb látnivalókat, mint a Jested vagy Liberec, elindulhat kevésbé ismert, de nem kevésbé szép úti célok felé. Meglátogathatja Frýdlant városát, ahol a kastély mindenképp megér egy látogatást. Fedezze fel a Libverda Gyógyfürdőt, majd a Szűz Mária mennybemenetelének templomát, vagy a Jizera-hegység legmagasabb csúcsán álló Smrk kilátót. Számos vízesést, múzeumot, víztározót és több tucat kilométernyi kerékpárutat is felfedezhet.