Wellness pihenés Brnóban

Fedezze fel Brnót! A morva főváros kellemesen meglepi majd számos érdekes látnivalójával és hangulatos kávézóival. A brnói wellness-üdülések széles választékának köszönhetően a város a kikapcsolódásra is remek hely. Úszómedencék, pezsgőfürdők és szaunák várják, de legfőképpen gyönyörű pillanatokat tölthet el szeretteivel.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 6 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A Hotel Rakovec-ben való tartózkodásunk minden elvárásunknak megfelelt. A szálloda csendes helyen, a Brünni-víztározó mellett található, számtalan kirándulási lehetőséggel. Különösen tetszett a wellness-részleg, ami modern és tiszta volt. A reggeli nagyon finomnak bizonyult, az egyetlen negatívum a gyümölcskínálat hiánya volt. A személyzet is kedves és barátságos volt az egész tartózkodásunk alatt, így a következő brnói utunk alkalmával is szívesen vesszük majd igénybe a szálloda szolgáltatásait”

Lenka Lávová
Lenka Lávová
Ügyfélszolgálat


Brno és környéke a megfelelő hely a kikapcsolódásra. A kínálatunkban szereplő wellness-ajánlatoknak köszönhetően idilli, pihenéssel teli üdülésben lehet része. Szabadidejében sétálhat a városban, felfedezheti a rejtett zugokat, hangulatos kávézókat vagy letesztelheti a híres éttermek egyikét. A környéken is rengeteg érdekes kirándulóhelyet talál.

Wellness üdülés Brnóban szaunával és pezsgőfürdővel

A brnói wellness-üdülés mindig jó választás, ha pihenni szeretne. Választhat egy hétvégi tartózkodást, vagy egy egyhetes üdülést is, kezelésekkel, masszázsokkal vagy saját pezsgőfürdővel. Ha gyerekekkel érkezik, akkor mindenképpen keressen olyan szállást, ahol gyermekei ingyenesen szállhatnak meg Önnel. A szálloda medencéje pedig az egész család számára nagyszerű szórakozást nyújt majd.

Kipihenten és felfrissülve már könnyebb elindulni felfedezni Brno városát. Nézze meg a legfontosabb látnivalókat. Kezdje a Szabadság téren a híres brnói csillagászati órával, majd folytassa a Zelny trh kistermelői piaccal, majd haladjon a Szent Péter és Pál székesegyház felé. Hódítsa meg a Spilberk várat, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik az egész városra. Nyáron a Brněnská gát és a Veveří vár felé is elindulhat.

Nagyszerű fekvésének köszönhetően Brno kiindulópontként is szolgálhat egész Morvaország felfedezéséhez. Élvezze a kiváló helyi borokat, látogassa meg a környékbeli várakat, vagy csak bolyongjon céltalanul a napsütötte síkságon. Morvaországi nyaralásához válassza reggelis vagy félpanziós csomagunkat.