Wellness pihenés Budapesten

Lenyűgöző építészet, kellemes hangulat és számos termálfürdő. Ez Budapest, a Duna gyöngyszeme, amely az elmúlt években turisták tömegeit varázsolta el. Ha ideális helyet keres egy pihentető nyaraláshoz, egy wellness üdülés a fővárosban csodás választás

Ajánlatok betöltése...

Összesen 12 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon jól éreztem magam a Hotel Stációban töltött idő alatt, és nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, aki Budapestre szeretne látogatni. Itt garantált a minőség, ráadásul remek áron. Budapest gyönyörű szép. Láttam a belvárost, a Parlament épületét, a Halászbástyát, és sétáltam a Duna-parton is. De rengeteg látnivaló van még, úgyhogy mindenképpen vissza szeretnék majd egyszer jönni.”

Martin Dittert
Martin Dittert
Értékesítési csapat
A Travelking által ellenőrizve

“A Hotel Aquincumban eltöltött idő csak bebizonyította számomra, hogy Budapest a legrosszabb időjárás esetén is remek kikapcsolódást kínál. A bőséges svédasztalos reggeli során kellő energiával telve tudtuk felfedezni az ország fővárosát. A kalandoktól teli nap után pedig a termálmedencékben melegedhettünk fel. A szobánk igazán fényűző, az ágyunk pedig nagyon kényelmes volt, amin nagyon jókat tudtunk aludni. Kellemes meglepetés volt a szobába bekészített vörösbor is, amit a Duna-partra néző kilátás közben fogyasztottunk el éjszaka. A közeli kirándulások közül mindenképpen ajánlanám a Margitsziget meglátogatását, ami pont a szállodával szemben van. ”

Eliška Kordulová
Eliška Kordulová
Marketing csapat


A főváros csodás kalandokkal és programokkal várja az év minden szakában. Látogassa meg a legjobb fürdőket és szakadjon ki egy kicsit a mindennapok nyüzsgéséből egy wellness pihenéssel.

Budapesti pihenés városnézéssel és fürdőzéssel

Akár a Széchenyi, Gellért vagy a Lukács termálfürdőt is választja, varázslatos élményekben lesz része. A főváros tele van nagyszerű termálfürdőkkel, ahol egész évben kényeztetheti magát. A gyógyvíz jótékony hatással lesz az egészségére és egy kicsit segít kiszakadni a mindennapokból és feltöltődni.

Budapesten számos nagyszerű szálloda található, melyek korszerű wellnessel, illetve pezsgőfürdővel és szaunával vannak felszerelve.

Vigye el egy romantikus kikapcsolódásra a kedvesét és hangolódjanak egymásra városnézés közben kettesben. És hogy a pihenés teljes legyen válasszon a félpanziós ellátással kínált szálláshelyek közül.

És hogy mit érdemes megnézni, ha Budapestre látogat? A Parlament épületét, a Horgászbástyát vagy a Budai Várnegyedet mindenképpen meg kell látogatni. Nem szabad kihagyni a Margitsziget sem, ahol egy 30 méter magas vízjátékkal gyönyörködtető éneklő szökőkút található, amely éjszaka a szivárvány színeiben pompázik. A gyerekekkel látogasson el a Fővárosi Állat és Növénykertbe is.