Wellness pihenés Észak-Csehországban

Fedezze fel Észak-Csehország szépségét. Az Óriás-hegység, az Érchegység vagy a Cseh Svájc nemcsak gyönyörű természetet, hanem rengeteg lehetőséget kínál a zavartalan pihenésre is. Válassza az észak-csehországi wellness-üdülések egyikét, és hagyja magát úgy kényeztetni, ahogyan megérdemli.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 24 ajánlat


Induljon el egy felfedezőútra Csehország északi részébe, ahol számos természeti és kulturális szépség várja Önt. Bármelyik részét is választja e világrésznek, a nyugalom és a tevékenységek sokszínűsége teljesen magával ragadja majd. Ha egy wellness üdülésre vágyik Észak-Csehországban, akkor a hab a tortán a teljes kikapcsolódás lesz a buja természetben, ahol bármikor tehet egy kellemes sétát.

Szeretne kikapcsolódni egy kicsit? Próbáljon ki egy wellness üdülést Észak-Csehországban

Észak-Csehország változatos régió, amely mindenből kínál egy kicsit. Különösen a természet szerelmeseit vonzza ide, hiszen itt található a legmagasabb cseh hegység, az Óriás-hegység, valamint más hegyvidékek, mint például a domináns Jested-hegy vagy a Cseh-Érchegység. De felfedezhet más tájakat is, mint a Cseh Svájc Nemzeti Parkot vagy az Adršpach-Teplice sziklákat.

Túrázzon vagy tegyen történelmi kirándulásokat, például a Houska várhoz. A kerékpárosok és síelők is elégedettek lesznek, hiszen számtalan helyen élvezhetik kedvenc időtöltésüket. Érdemes megemlíteni a Krušnohorská magistrála-t, ahová kerékpárral és sífutó léccel is egyaránt elmerészkedhet. Nyáron megmártózhatnak egy természetes medencében, például a Miladában, vagy a Děčínben vagy Špindlerův Mlýnben található csodálatos vízi parkokban is emlékezetes vízi kalandok várják.

Ezeken a helyeken számtalan wellness-üdülés várja a vendégeket. Számos gyógyfürdővel összekapcsolt szálloda is található, ahol élvezheti a gyógyvíz jótékony hatásait. Ilyen például a Jizera-hegységben található Libverda Gyógyfürdő, vagy az Óriás-hegységben található híres Jánské Fürdő. A régióban azonban számos szálloda wellness-részleggel is rendelkezik, ahol pezsgőfürdő, úszómedence és szauna található. Így korlátlan wellness élményekkel kényeztetheti magát.