Wellness pihenés Kastélyszállóban

Pompás, magas mennyezetű termek, díszes bútorok és gyönyörűen karbantartott parkok, ameddig a szem ellát - mindezt csak egy kastélyszállóban tapasztalhatja meg egyszerre! Lepje meg magát és párját egy tündérmesébe illő úttal és tapasztalja meg, milyen érzés hercegnőnek, vagy hercegnek lenni. És ha ez még nem volna elég, a kirándulás ékessége a wellnessben való kikapcsolódás lesz, amiről a főurak csak álmodozhattak - de Önnek erről sem kell lemondania ajánlatainknak köszönhetően.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 4 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Tökéletes szálloda, már háromszor jártam itt. Nagyszerű választékkal rendelkeznek a finom ételek terén. A négyéves lányom nagyon örült a tematikus szobáknak, és nagyon élvezte a medencéket. A fürdőben minden megtalálható, amit csak kívánni lehet. És minden napot még élvezetesebbé tesznek egy délutáni snackkel. Nagyon ajánlom ezt a helyet, érdemes meglátogatni.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető
A Travelking által ellenőrizve

“Igazi 5 csillagos hely. Lenyűgözött a történelmi szállodaépület hangulata és a csodálatos környezet. Tiszta levegő, tökéletes gyógyfürdő és barátságos személyzet. Miután kipróbáltam a kültéri és a beltéri medencéket, nagyon élvezetes volt az idős fákkal borított parkban sétálni. Ráadásul a Kehidakustányi Termálfürdő mindössze 2 kilométerre van a szállodától (a szállodától ingyenes transzferrel). Mindenképpen visszatérek még ide!”

Szabolcs Laza
Szabolcs Laza
Értékesítési csapat


Teljesítse be álmait, és foglaljon szállást egy fényűző kastélyban. Az remek étkezések és a pazar szobák mellett olyan wellness élményben lehet része, amelyről a hercegnők csak álmodhattak.

Mesebeli hétvége egy fényűző kastélyban

Szeretne romantikus pillanatokat eltölteni párjával? Lepje meg magukat egy romantikus, wellnessben és pihenésben gazdag utazással, ami során mindent megtapasztalhatnak, amit egy ilyen kirándulás kínálhat. Élvezzék kettesben például a gyertyafényes vacsorákat, az exkluzív pihenést a privát wellness részlegben, a páros kezeléseket, vagy a bájos sétákat a gyönyörű parkokban a pavilonok és csodálatos virágágyások között.

Ha pedig szeretné, hogy mindez egy igazán felejthetetlen környezetben valósuljon meg akkor, ne habozzon és szállásául válasszon egy mesebeli kastélyt. Szerencsére nem kell messzire utaznia ezért a különleges élményért, hiszen Magyarországon számos gyönyörű kastélyszálló kedveskedik vendégeinek wellness szolgáltatásokkal is. Ráadásul ezek a szállodák szinte mindig nagy figyelmet fordítanak arra, hogy az ott megszállók egyedülálló gasztronómiai élményekben részesüljenek, a hotel wellness szolgáltatásait pedig sokszor a helyi gyógyfürdő medencéi és szaunái tudják egészítik ki.

Ha pedig nem fél a határon túlra utazni egy romantikus hétvégéért, akkor érdemes a csehországi ajánlataink között szemezgetni, hiszen a csak pár órányi autózással megközelíthető országban is számtalan varázslatos kastélyszálló közül válogathat.