Wellness pihenés Közép-Csehországban

Hallgassa meg Csehország szívének dobbanását. Közép-Csehország mindent kínál, ami csak a pihenés szóról eszébe juthat. A jelentős váraktól a kulturális élményeken át, egészen a természeti gyöngyszemekig. Válassza a közép-csehországi wellness-üdülések egyikét, és a pezsgőfürdőben vagy a szaunában töltött időt felválthatja azon izgalmas élményekkel, amelyek a vonzó turisztikai célpontokba tett kirándulásokon várják.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 10 ajánlat


Mikor érezte magát utoljára kipihentnek és erőtől duzzadónak? A közép-csehországi wellness üdüléseknek köszönhetően feltöltődhet és új energiával telve kezdhet neki a vonzó turisztikai helyek felfedezésének, amelyeket Közép-Csehországban bőségesen talál. Egyaránt élvezheti a történelmi kirándulásokat és a természetben való barangolást. Bárhogyan is dönt, egy biztos, csodálatos nyaralásban lesz része.

Élvezze az igazi kikapcsolódást Közép-Csehország gyönyörű környezetében.

Közép-Csehországban nincs hiány az első osztályú wellness-üdülésekből. Kényeztesse magát masszázsokkal vagy kezelésekkel, vagy bújjon a buborékok közé és élvezze a pezsgőfürdő kényeztetését. Természetesen a szauna szerelmesei kipróbálhatják a finn szaunát is, amelyet különösen a hideg sétából visszatérve fognak értékelni. Választhat egy gyógyfürdőhöz kapcsolódó szállodát is, például a gyönyörű Poděbrady-ban.

Fedezze fel Közép-Csehországot az egész családdal. Találhat olyan szállást is, ahol gyermekei ingyenesen tarthatnak Önnel, vagy négylábú barátját, sem kell otthon hagynia. A gondtalan pihenéshez pedig válasszon olyan szállást, amely félpanziós vagy teljes ellátást is kínál, mert a jó ételek nem hiányozhatnak egy hibátlan nyaralásról.

És hogy hová érdemes kirándulni? Először is, gyönyörű történelmi városokat ismerhet meg, amelyek tele vannak hangulatos kávézókkal, kulturális látnivalókkal és egyéb tevékenységekkel kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Érdemes megemlíteni Kutná Hora, Poděbrady vagy Mělník városa, ahol a kastélyt is érdemes megtekinteni. Nem szabad kihagyni Karlštejn várát, amely nemcsak a közép-csehországi régió egyik leghíresebb műemléke, de messze nem az egyetlen hely, ahol a történelem nyomában járhat. Tekintse meg a Křivoklát, a Kokořín vagy a Veltrusy és Konopiště kastélyokat is.

A helyi természeti gyöngyszemek, mint a Nagy- és Kis-Amerika, a Koněprusské jeskyně jégbarlang is lenyűgözik majd. Gyermekeivel kalandozásra indulhat a Mirakulum vidámparkba vagy a Čestlice Aquaparkba.