Wellness pihenés Lipnóban

Élvezze a pihenést a Lipno víztározó közelében. A csillogó dél-csehországi víztározó számtalan kikapcsolódási lehetőséget kínál mind az aktív, mind a passzív pihenésre vágyóknak. A természet, a sportok és a romantika szerelmesei, akiknek nem elég a privát pezsgőfürdő, azok mind megtalálják itt amit keresnek. Válassza a lipnói wellness-üdüléseink egyikét, és éljen át felejthetetlen pillanatokat szeretteivel.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 1 ajánlat


Látogasson el a lipnói térség vidékére és válasszon egy wellness szállodát, így olyan élményben lesz része, amelyet soha nem fog elfelejteni. Rengeteg tevékenység várja közvetlenül Csehország legnagyobb mesterséges tavánál. Élvezheti a különféle sportokat, pihenhet a strandon és megkóstolhatja a helyi ételeket. Lipno és a Šumava térsége ideális a gyermekes családok számára is. Választhat olyan szállást, ahol gyermeke ingyenesen szállhat meg Önnel.

Wellness és sport Lipnóban

Lipno és környéke népszerű turisztikai célpont. Ez nem is csoda, hiszen a kellemes nyári fürdőzés, a csodálatos természet a Šumava és a lipnói környezetben mindenki számára vonzó. Gyermekes családok, párok és idősek egyaránt élvezhetik a lipnói nyaralást. A természet, a történelem, a romantika és az adrenalin szerelmesei is találnak itt maguknak valamit. Bármilyen okból is látogat el Lipnóba, a wellness üdülés mindig jó választás. Kipihenheti fáradalmait a szauna, a pezsgőfürdő vagy a masszázs segítségével. A kényeztetés fokozásaképp választhat korlátlan wellnessel rendelkező szállást is. De ha szeretné egy kicsit aktívabban tölteni napjait, akkor a környék felfedezésére is elindulhat.

Hová érdemes kirándulni Lipnó környékén? Ha már felfedezte a víztározó közvetlen környékét, mindenképpen tervezzen kirándulást az egyik népszerű látnivalóhoz - a híres Lombkorona ösvényhez, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a sumavai tájra és magára Lipnóra is. Az adrenalin szerelmesei kipróbálhatják a bobpályát vagy a síközpontot. Rossz idő esetén pedig a helyi aquapark is látogatható.

Leginkább a lipnói természet fogja elragadtatni. A Šumava Nemzeti Park nincs messze, így egy egynapos kirándulást is tehet a friss levegőn. A Sumava vidék harminc természetjáró ösvényt, több száz kilométernyi kerékpárutat, nyolc gleccsertavat és számtalan túraútvonalat kínál. Ide gyalog, kerékpárral, vízen, kutyával és síléccel is eljuthat. A Šumava és szépségei egész évben nyitva állnak Ön előtt.