Wellness pihenés Marienbadban

A csehországi Marienbad egyike a cseh fürdőháromszög városainak. Történelmi collonádjaival, termál és ásványvizes forrásaival és csodás építészetével minden látogatót teljesen elbűvöl. Sétálgasson egyet a klasszicista épületek között, a parkban, vagy lazuljon el a gyógyfürdőben.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 12 ajánlat


Éljen át egy tökéletes wellness-üdülést, tele pihenéssel, kényeztetéssel és városnézéssel a cseh gyógyfürdőháromszög egyik csúcsán - [Marienbadban](https://travelking.hu/marienbad ). Itt kényeztetheti magát a SPA kezelésekkel és a híres gyógyfürdőben is. Ehhez nincs is más dolga, mint szállást foglalnia.

Látnivalók Marienbadban

A marienbadi látogatás nemcsak wellness-kényeztetésből áll, hanem a gyönyörű fürdővárosban tett sétákból is. A "kihagyhatatlan" látnivalók között szerepel a Fő oszlopcsarnoknál álló Éneklő szökőkút. A szökőkúttól csak néhány lépés a Rudolf és a Karolina ásványvízforrás, amelyeknél a feltörő vizet is meg kell kóstolnia. Érdemes meglátogatni a leghíresebb helyi forrást is, a Ferdinand-forrást a gyönyörű klasszicista collonáddal. Az összes látnivaló, az oszlopcsarnokok, források és parkok könnyen elérhetőek egy sétával, így nem csoda, hogy Marienbad kedvelt a senior utazók és szerelmespárok körében is.

Szeretne úgy hazatérni, mintha legalább 10 évet fiatalodott volna? Akkor mindenképpen látogasson el a gyógyfürdőbe, ahol a medencék mellett SPA és gyógyászati kezelésekkel is várják. Tapasztalja meg a híres Marienbadi források jótékony hatását külsőleg és belsőleg is, a fürdőzés és az ivókúrák során.